Darlene ei perunut juhlia, vaikka kurkku oli kipeä ja yskitti – yhteensä 18 sukulaista sai koronatartunnan: "Ajattelin, että pitäisin muihin etäisyyttä"

Mies piti koronavirusta huijauksena ja kutsui sukulaisia juhliin – karmeat seuraukset 4:26
Katso myös: Tämä mies piti koronavirusta huijauksena ja kutsui sukulaiset juhlimaan. Päätöksellä oli karmeat seuraukset.

Darlene järjesti sukutapaamisen kurkkukivusta huolimatta. Tämän seurauksena lukuisat sukulaiset saivat koronavirustartunnan, kertoo muun muassa Daily Mail

Herätessään tapaninpäivän aamuna pennsylvanialainen Darlene Reynolds huomasi, että hänen kurkkunsa oli kipeä. Ajankohta oli huonoin mahdollinen, sillä seuraavana päivänä Darlenen perheen luo oli saapumassa sukulaisia Kanadasta asti. Tarkoituksena oli järjestää sukukokoontuminen. 

55-vuotias Darlene ilmeisesti tiesi, että kipeä kurkku voi olla koronaviruksen oire. Hän seurasi vointiaan muiden oireiden ilmaantumisen varalta.

– Kuumetta ei ollut, koska mittasin sitä jatkuvasti. Sitä ei ollut missään vaiheessa.

Darlene päätti, ettei peruisi suunnitelmia. 

– Ajattelin, että pitäisin muihin etäisyyttä, koska minulla oli vähän yskää.

18 sukulaista sairastui koronaan

Pian tapaamisen jälkeen Darlenen perheenjäsenet sairastuivat. Darlenen mukaan hän tai sukulaiset eivät alun perin tajunneet, että heillä oli koronavirus. He ajattelivat, että kyseessä olisi flunssa.

Testeissä kävi kuitenkin ilmi, että oireiden syynä oli koronavirus. Darlenen mies sairastui ensin, sitten hänen tyttärensä ja poikansa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaiken kaikkiaan 18 sukulaista sai tartunnan. Nuorin sairastunut oli 1-vuotias, vanhin 62.

Poika ja aviomies joutuivat sairaalaan

Darlenen pojan Luken ja aviomiehen Stephenin kohdalla koronavirus iski niin pahasti, että he joutuivat sairaalaan. 19. tammikuuta Luke pääsi kotiin ja sitä Darlene hehkutti Facebookissa:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Stephen on edelleen liian sairas päästäkseen pois sairaalasta.

– Hänen vointinsa on menossa oikeaan suuntaan. Hän tarvitsee happihoitoa, kun hän pääsee kotiin, kertoo tytär Joy Purdie.

Perheellä on ollut myös taloushuolia. Kuljetusyrityksessä työskentelevän Stephenin rekka meni rikki eikä hän ole voinut ottaa työkeikkoja vastaan. Niinpä perheellä ei ole ollut rahaa maksaa hoitokustannuksia. He kuitenkin saivat apua eräältä naiselta kerrottuaan tarinansa Facebookissa. Lisa Riggin sai koottua pienen yhteisön tarjoamaan perheelle taloudellista tukea.

Lue lisää aiheesta koronavirus.

Lue myös:

    Uusimmat