Cristal Snow: Äidin menettäminen on suuri tragedia - läheiset pitivät huolta

Tanssitähti Cristal Snow kunnioitti edesmenneen äitinsä muistoa tanssimalla kauniin ja herkän kappaleen tahdissa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä sunnuntaina 5. lokakuuta 2014.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähdään tänä iltana tähtitanssijoiden henkilökohtaisia tarinoita. Tanssitähti Cristal Snow kunnioitti äitinsä muistoa koskettavalla tanssillaan.

Cristal Snow’n äiti menehtyi hänen olleessaan ainoastaan 7 vuoden ikäinen.

- Äidin kuolema vaikutti minuun todella monella tavalla. Olin pitkään vihainen ja tunsin jopa olevani orpo. Kun on niin pieni ja menettää äitinsä, niin onhan se… En ole kuitenkaan äiditön, Cristal muistuttaa.

Tähtiparin tanssi on omistettu Cristalin äidin lisäksi muille vahvoille naisille hänen elämässään.

- Kamppailin pitkään sen kanssa ja luulin olevani traaginen lapsi, koska minulla ei ole äitiä. Minulla on kuitenkin äitipuoli, jota pidän äitinäni ja muu perheeni on pitänyt minusta hyvää huolta, Cristal kertoo.

-Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä paremmin olen tajunnut kuinka onnekas olen. Minulla on elämässäni monia vahvoja naiskuvia, jotka ovat antaneet esimerkkiä omalla olemuksellaan.

- Olen ollut onnekkaampikin kuin monet. Äitini tehtävä oli se, että synnyin, mutta sitten sain paljon enemmän. Vaikkakin niin traagisin seurauksin.

Rumban My Immortal -kappaleen tahtiin tanssinut Cristal Snow ei silti vähättele äidin menettämisen seurauksia.

- Äitini menetys on tietysti suuri tragedia elämässäni, hän myönsi ennen lähetystä.

Katso yllä olevasta videosta Cristalin tanssi ja koskettava tarina kokonaisuudessaan.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla. 

 

Lue myös:

    Uusimmat