Mainos

Copterline harkitsee Tallinnan-lentojen lopettamista

Lopettamisuhan taustalla on elokuussa sattunut kopteriturma. Onnettomuuden jälkeen yhtiölle on aiheutunut viikoittain jopa 100 000 euron tappiot.

Helikopteriyhtiö Copterline harkitsee Tallinnan-lentojensa lopettamista. Kauppalehden mukaan lopettamisuhan taustalla on elokuinen kopteriturma.

Onnettomuuden jälkeen reittiliikenteestä on aiheutunut yhtiölle 70 000 - 100 000 euron viikoittaiset tappiot. Yhteistappiot ovat yli miljoona euroa.

Näillä näkymin Copterlinen Tallinnan-liikenne jatkuu tammikuuhun saakka. Tuolloin Helsingin ja Tallinnan välillä liikennöivien pika-alusten toiminta hyytyy talveksi.

Copterlinen helikopteriturmassa 10. elokuuta kuoli 14 ihmistä. Onnettomuuden tutkinta on yhä kesken.

Helsinkiläisyrittäjät huolissaan Copterlinen lopettamisaikeista

Helsinkiläinen elinkeinoelämä on huolissaan helikopteriyhtiö Copterlinen aikeista lopettaa liikennöinti. Helikopterikyyti on ollut etenkin bisnesväen suosiossa, sillä alle 20 minuutin lento keskustasta keskustaan on säästänyt yritysjohtajien kallista aikaa.

Helsingin kauppakamarin varatoimitusjohtajan Jorma Nyrhilän mukaan Copterlinen helikopteriyhteys on yhdessä pikalaivavuorojen kanssa tehnyt Tallinnasta ja Virosta helsinkiläisyrityksille "kotikentän".

- Helikopterikyydin ansiosta Helsingin keskustasta on päässyt Tallinnaan samassa ajassa kuin autolla Tikkurilaan. Nopeiden yhteyksien ansiosta Tallinna on nykyisin Helsingin elinkeinoelämälle läheisempi alue kuin esimerkiksi Tampere.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.