Coldplay työstää uutta levyä

Brittiläinen popylpeys Coldplay on palaamassa studioon, kertoo uutistoimisto AP. Edellisen albuminsa Coldplay julkaisi vuonna 2005. Etelä-Amerikan kiertuetta viimeistelevä yhtye on innoissaan uuden levyn tekemisestä. Yhtyeen laulaja Chris Martin kertoi sunnuntaina vaatimattomasti, että uudella albumilla tulee olemaan kappale "mikä jokaisen täytyy kuulla ennen kuolemaa".

- Jotta voisimme innostua uudesta levystä, meillä täytyy olla yksi laulu, mikä jokaisen pitää kuulla... ennen kuolemaansa. Muuten olisimme todella masentuneita. Joten onneksi tällä uudella levyllä jonka aiomme tehdä, on sellaisen biisi. En voi kertoa siitä, mutta se on yksinkertaisesti nerokas, Martin hehkuttaa.

"Nerokkaan" kappaleen lisäksi fanit voivat odottaa uudelta levyltä hieman erilaista soundia verrattuna yhtyeen aiempiin.

- Luulen, että ihmiset pitivät meitä pitkään mustavalkoisena yhtyeenä. Nyt me voimme tehdä mitä ikinä haluamme ja kokeilla erilaisia asioita.

Vastikään 30-vuotta täyttänyt poppari on ylpeä yhtyeensä tekemästä yhteiskunnallisesta työstä. Coldplay on kampanjoinut aktiivisesti reilun kaupan tuotteiden puolesta. Poliittisesti valveutunut Martin iloitsee uuden levyn lisäksi myös tulevista Yhdysvaltojen presidentinvaaleista. Bushin kauden lopun häämöttäminen on palauttanut popparin tulevaisuudenuskon.

- Minusta tuntuu, että me kaikki olemme innoissamme. Jokainen maailmassa on innoissaan Amerikan ensivuoden presidentinvaaleista. Välillä on niin helppo menettää kaikki toivo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat