CHL-finaalissa pelaava tähti paluusta Suomeen: "En sulje mitään ovia"

SM-liigan pistepörssin vuonna 2012 voittanut Ryan Lasch nauttii pelaamisesta Ruotsissa 3:07
Videolla Ryan Laschin ajatuksia CHL-finaalin alta.

Jääkiekon Mestarien liigan eli CHL:n finaalissa Frölundan riveissä viilettävä Ryan Lasch on tuttu nimi myös SM-liigakaukaloista. Lasch voitti Suomessa pistepörssin muutama vuosi takaperin. Mutta tekeekö Lasch vielä jossain vaiheessa paluun Liigaan?

32-vuotias Lasch takoi hurjaa jälkeä kaudella 2011-12 Lahden Pelicansin riveissä. 59 runkosarjaottelussa Laschille merkattiin tehot 24+38=62.

Tämän jälkeen Lasch suuntasi Pohjois-Amerikkaan, josta hän kuitenkin palasi nopeasti takaisin Eurooppaan.

Jenkkihyökkääjä Lasch teki myös vierailun TPS:stä, josta hän suuntasi nykyiseen seuraansa Frölundaan.

Mutta voisiko Lasch palata vielä takaisin Suomeen?

– En sulje mitään ovia, Lasch sanoo C Morelle.

– Rakastin Suomessa oloa ja vaimoni on kotoisin sieltä. Uskon, että hän haluaisi minun pelaavan vielä jossain vaiheessa siellä, jotta hän voisi olla lähempänä perhettään, Lasch hymyilee leveästi aiheen yhteydessä.

Tällä hetkellä Laschilla on suomalaisen vaimon lisäksi myös toinen Suomi-kytkös. Frölundasta kun löytyy hyökkääjä Joel Mustonen, joka on Laschin kanssa tiiviisti tekemisissä.

– Hän on mahtava kaveri. Hän asuu samassa talossa kuin minä. Yritän aina välillä puhua suomea hänen kanssa, mutta se ei suju niin hyvin. Hän yleensä keskeyttää minut välittömästi ja käskee puhua englantia, Lasch naurahtaa.

– Hänen kanssaan on hauskaa. Hän on tehnyt mutkia Lahteen ja meillä oli heti hyvä yhteys, kun hän tuli tänne, Lasch sanoo Mustosesta.

Frölundan ja saksalaisen Red Bull Münchenin finaaliottelu käynnistyy kello 20. Ennakkolähetys on käynnissä C More Sport 1 -kanavalla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelussa. Ottelu näkyy myös Subilla.

Lue myös:

    Uusimmat