Chelsy Davy avautui suhteestaan ex-rakkaaseen prinssi Harryyn – tunnustaa sen olleen pelottavaa ja epämukavaa

2:44
Prinssi Harry vertaa kuninkaallisen elämän valokeilaa Truman show`hun ja eläintarhaan

Chelsy Davy ja prinssi Harry ovat edelleen ystäviä keskenään. 

Herttuatar Meghan ei ole ainoa, joka on joutunut kamppailemaan kuninkaallisessa roolissaan.  Nimittäin Chelsy Davy on avautunut  suhteestaan entiseen puolisoonsa prinssi Harryyn. Hän kuvaili suhteen kuninkaalliseen olleen ”pelottava ja epämukava”.

Asia saatiin selville sen jälkeen, kun prinssi Harry avautui vaikeasta ajastaan äitinsä prinsessa Dianan kuoleman jälkeen tuottamassaan dokumenttisarjassa. 

Pariskunnalla oli on-off-suhde seitsemän vuoden ajan. Chelsy ja Harry tutustuivat jo teini-ikäisinä vuonna 2004, kun he kävivät eliittikouluna tunnettua Stowea. Pariskunta erosi lopulta vuonna 2011.

Nykyisin liike-elämässä työskentelevä Chelsy on sanonut, ettei kuninkaallinen elämä ollut lopulta kuitenkaan häntä varten.

– Kyllä se oli hankalaa. Se oli niin kokonaisvaltaista: hullua, pelottavaa ja epämiellyttävää, hän totesi vuonna 2016.

– Koin sen erittäin hankalana, kun asiat olivat huonosti. Olin todella nuori, yritin olla normaali teini ja se oli kauheaa.

Chelsylle erityisen raastavaa oli se, kun paparazzit seurasivat häntä koko ajan.

Zimbabwessa syntynyt nainen painoi pitkää päivää työelämässä, hän saattoi työskennellä kello neljään asti aamulla. Vapaa-ajalla hän saattoi käydä yökerhoissa, ja usein kuvat juhlimisesta päätyivät lehtiin. Se ja stressi kuninkaallisen kanssa deittailemisesta kerrotaan lopulta johtaneen eroon.

Chelsy kommentoi, että on erittäin kunnianhimoinen ihminen ja haluaa saavuttaa elämässään, mutta myös nauttia siitä.

– Jos lähdet ulos juhlimaan, he ottavat siitä kuvan. Mutta eivät siitä, kun menet töihin joka aamu, hän totesi.

Harry oli tietoinen siitä, miten lehdistön käyttäytyminen vaikutti Chelsyyn.

Harry ja Chelsy ovat tiettävästi edelleen ystäviä. Hän osallistui ex-puolisonsa häihin, kun Harry asteli avioliiton satamaan Meghan Marklen kanssa. Hän osallistui myös prinssi Williamin ja Catherinen häihin.

– Kuninkaallisen morsiamen elämä ei ollut häntä varten. Hän on kertonut Harrylle, ettei voisi tehdä samanlaisia uhrauksia, mitä Kate on tehnyt elämässään, kuninkaallisasiantuntija Katie Nicholl on kirjoittanut kirjassaan.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja