Harryn ja Meghanin tulevasta Oprah-haastattelusta julkaistiin klippejä – prinssi jatkaa lehdistön syyttelyä: "Suurin huoleni oli, että historia toistaa itseään"

Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle? 8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Prinssi Harry kertoi Oprahille pelänneensä perheensä kokevan saman kohtalon kuin prinsessa Diana.

Prinssi Harryn mukaan hän luopui kaikista brittihovin edustustehtävistä, koska pelkäsi lehdistön vainon johtavan samaan tulokseen kuin äitinsä prinsessa Dianan kohdalla vuonna 1997.

Harry on syyttänyt paparazzeja ja tabloid-lehdistöä osallisuudesta kolariin, jossa Diana kuoli.

– Suurin huoleni oli, että historia toistaa itseään. Olen erittäin helpottunut, että voin istua tässä vaimoni kanssa keskustelemassa, koska en osaa edes kuvitella, miten raskasta tämä oli hänelle (Dianalle) yksinään, Harry sanoi Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa.

– Vaikka tämä on ollut käsittämättömän raskasta, niin ainakin meillä on toisemme, prinssi jatkoi viitaten puolisoonsa Meghan Markleen, joka on myös mukana ohjelmassa.

Harry ja Meghan vetäytyivät hovista viime vuoden maaliskuussa ja muuttivat Yhdysvaltoihin. Britannian hovi kertoi viime viikolla, että pariskunta ei enää palaa hovin edustustehtäviin.

CBS-yhtiö esitti myöhään sunnuntaina Suomen aikaa katkelmia ohjelmasta, joka nähdään kokonaisuudessaan viikon kuluttua.

Kuninkaalliset fanit odottavat myös erityisesti tietoa siitä, millaiset välit prinssi Harrylla ja prinssi Williamilla on keskenään. Veljesten tulehtuneista väleistä on puhuttu jo pitkään. Molemmat kulkevat tällä hetkellä eri polkujaan. Williamista tulee jonain päivänä Iso-Britannian kuningas, ja Harry tekee kaupallisissa diilejä Netflixin ja Spotifyn kanssa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat hiljattain myös odottavansa toista lastaan.

Lähteet: STT, Sun. 

Lue myös:

    Uusimmat