Prinssi Harryn sanat hovista järkyttävät – Dianan entiseltä hovimestarilta karu arvio: "Hän jää yksin murtuneena"

2:44
Prinssi Harry vertaa kuninkaallisen elämän valokeilaa Truman Show`hun ja eläintarhaan.

Prinsessa Dianan entinen hovimestari Paul Burrell ei kertomansa mukaan tunnista enää prinssi Harrya tämän sanomisten perusteella.

Edesmenneen prinsessa Dianan hovimestarina toiminut Paul Burrel ihmettelee Dianan kuopuksen prinssi Harryn viimeaikaisia kommentteja koskien brittihovin kuninkaallista perhettä, kertoo Mirror. Burrell on työskennellyt aikoinaan myös Harryn isoäidin kuningatar Elisabetin sekä isän prinssi Charlesin alaisuudessa. Burrellin mukaan hän ei ole enää tunnistaa prinssi Harrya tämän puheista. 

Harry on avautunut kuluvan vuoden aikana useaan otteeseen elämästä kuninkaallisessa perheessä. Maaliskuussa Harry ja hänen vaimonsa Meghan antoivat maailmaa kohauttaneen haastattelunsa Oprah Winfreylle, jossa he avautuivat syistä, jotka saivat heidät jättämään kuninkaallisen elämän taakseen vuoden 2020 keväällä. Pariskunta myös vihjasi, että Meghanin odottaessa parin esikoista Archieta heidän syntymätön lapsensa olisi joutunut brittihovissa kytevän rasismin kohteeksi. 

Hiljattain Harry avautui isänsä Charlesin vanhemmuustaidoista sekä syytti tätä "pahan kierrättämisestä", asettaen syytöksiä myös isoäitinsä Elisabetin sekä hiljattain menehtyneen isoisänsä prinssi Philipin niskaan. Sittemmin esitettiin myös Harryn toinen haastattelu Winfreyn kanssa, jossa hän avautui lisää mielenterveydestään sekä kokemuksistaan kuninkaallisessa perheessä. 

Burrellin mukaan Harry tulee aiheuttamaan itselleen paljon enemmän tuskaa avautumalla edellä mainituista aiheista koko maailman katseiden alaisena. 

– En tunnista häntä enää, on kuin hänestä olisi tullut maailmansa keskipiste, Burrell kommentoi. 

– Hän satuttaa perhettään ja sanoo asioita, joita luulen hänen vielä katuvan. 

Hovimestari lisää, että Harryn vaimo Meghan on kehottanut miestään hakeutumaan terapiaan sekä muuttamaan ajattelutapaansa. Seuraukset voivat Burrellin mukaan olla kuitenkin arvaamattomat. 

– Luulen, että loppupeleissä hän jää yksin murtuneena kun tämä kaikki päättyy ja hän tajuaa mitä on tehnyt. 

Kuninkaallisten lähteiden mukaan kuninkaallisen perheen jäsenet ovat olleet erittäin tolaltaan Harryn viimeisimmistä kommenteista. Lähteet kertovat, että kuningatar Elisabet on ottanut haastattelun erittäin henkilökohtaisesti. 

– Harryn isoäiti on ottanut tämän kaiken erittäin henkilökohtaisesti ja on syvästi järkyttynyt Harryn sanoista, varsinkin hänen kommenteistaan Charlesin vanhemmuuteen liittyen ja siihen, ettei Charles tietäisi paremmasta oman kasvatuksensa takia, hovista kerrotaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja