Mainos

Carolinan GM paljasti: teki päätöksen Sebastian Ahon sopimuksesta kahdessa minuutissa

1:26
Pääkuvan videolla Tulosruudun uutinen Ahon sopimuksesta.

NHL-seura Carolina Hurricanesin GM Don Waddell avasi, miten nopeasti seura päätti vastata Sebastian Ahon saamaan sopimustarjoukseen. 

Montreal Canadiens järisytti NHL-maailmaa, kun se ilmoitti tehneensä sopimustarjouksen Aholle. Aho oli rajoitettu agentti, joten sopimustarjous oli niin kutsuttu offer sheet. 

Canadiens tarjosi viisivuotista sopimusta, jonka kokonaisarvo on 42,27 miljoonaa dollaria, eli noin 38 miljoonaa euroa. Aho hyväksyi tarjouksen.

Hurricanes ilmoitti nopeasti aikovansa vastata Montrealin sopimustarjoukseen ja teki siitä virallista muutama päivä myöhemmin. 

Näin ollen Aho solmi Carolinan kanssa jatkosopimuksen samoilla sopimusehdoilla kuin, mitä Montreal oli tarjonnut Aholle. 

– Emme tietenkään halunneet päästää häntä menemään. Saimme tarjouksen klo 14.40 maanantaina ja tiesimme 14.42, että vastaamme siihen, Waddell kertoo NHL.comin haastattelussa.

Ahon agentti lisäsi Montrealin sopimustarjouksen jälkeen lisää vettä kiukaalle ja totesi, että Aho haluaisi pelata Canadiensissa.

– Me juttelimme – hän haluaa olla täällä. Agentti kertoi hänelle, että tuolla tavoin hän saa sopimuksen, eikä hänen tarvinnut odottaa koko kesää sitä. Se on osa bisnestä ja se pitää vain hyväksyä, Waddell toteaa.

Monet jääkiekkoa seuraavat ihmiset ovat arvuutelleet, jättikö sopimuskikkailu särön Carolinan ja Ahon väliselle suhteelle.

– Sebastian on hyvä poika ja tiedän, mitä hän merkitsee meidän seurallamme, joten uskon, että kaikki ovat tyytyväisiä hänen olevan Hurricanesissa vähintään seuraavat viisi vuotta, Waddel myhäilee.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja