Carolinalla seuraava päänvaiva Sebastian Aho -saagan jälkeen – saadaanko kapteeni houkuteltua jatkamaan upeaa uraansa?

Sebastian Aho jatkosopimukseen Carolinan kanssa 1:26
Video: Sebastian Aho jatkosopimukseen Carolinan kanssa.

Carolina Hurricanes oli itse hurrikaanin silmässä reilun vuorokauden Sebastian Ahon kanssa. Kun se ongelma selvitettiin, on seurajohdolla seuraavat pulmat käsissään.

Carolina päätti vastata Montreal Canadiensin Aholle tekemään sopimustarjoukseen ja suomalainen jatkaa seurassa viisivuotisella sopimuksella. Nyt GM Don Waddell koittaa saada myös kapteeni Justin Williamsin nimen sopimuspaperiin.

37-vuotias Williams pohtii tällä hetkellä sitä, jatkuuko kolme Stanley Cupia tuottanut ura. Hän on rajoittamaton vapaa agentti, eikä Hurricanes ole saanut mitään tietoa, mitä Williamsin päässä liikkuu tällä hetkellä.

– Hän ei ole kertonut meille vielä selvästi, mitä hän aikoo, Waddell sanoi.

– Luulen, että hän on mahdollisesti kääntymässä jatkamisen puolelle, mutta uskoisin, että asia selviää tulevina viikkoina.

Carolina haluaisi konkarin vielä jatkavan, ja Waddell uskoo, että vaihtoehtoja on vain kaksi: lopettaminen tai sopimus Hurricanesin kanssa.

– Jos hän jatkaa, me koemme, että hän pelaa täällä. Hän rakensi talon tänne, hänen perheensä on täällä ja hän on koko ajan sanonut, että hän haluaa pelata täällä, GM vakuutti.

Williams teki viime kaudella pisteet 23+30 runkosarjassa. Hän voitti seurassa Stanley Cupin vuonna 2006 ja nosteli pyttyä Los Angeles Kingsin paidassa vuosina 2012 ja 2014.

Williams kommentoi tulevaisuuttaan pari viikkoa sitten ja antoi ymmärtää, että päätöstä ei tehdä hätäisesti.

– Otan oman aikana ja varmistan, että päätökseni on oikea. Jos laitan kaiken likoon, sitten todella laitan kaiken likoon.

– En ole hyvä, jos olen 85-prosenttisesti mukana. Kaiken pitää olla pelissä. Vain se on reilua minulle, joukkuekavereilleni ja kaikille.

Lue myös:

    Uusimmat