Carolinan miljardööriomistaja latasi suorat sanat Sebastian Ahon agentille: "En voisi vähempää välittää"

1:26
Sebastian Aho jatkosopimukseen Carolinan kanssa.

NHL-seura Carolina Hurricanesin miljardööriomistaja Thomas "Tom" Dundon latasi suorat sanat Sebastian Ahon pelaaja-agentille Gerry Johanssonille. Johansson antoi aiemmin ymmärtää, että Aho haluaisi pelata Montreal Canadiensissa.

Aho hyväksyi äskettäin Montrealin tarjouksen viisivuotisesta sopimuksesta, jonka keskivuosipalkka on 8,454 miljoonaa dollaria eli noin 7,5 miljoonaa euroa. Carolina ilmoitti tiistaina kuitenkin tulevansa vastaamaan tähän tarjoukseen samoilla ehdoilla, minkä myötä Aho jatkaa uraansa Hurricanesissa viiden vuoden kontrahdilla.

Johansson antoi ennen Carolinan ilmoitusta rohkeita kommentteja.

– Uskon, että Sebastian haluaa sataprosenttisesti pelata Montrealissa. Hän ei olisi allekirjoittanut tarjousta, jos ei haluaisi pelata Montrealissa, Johansson totesi The Athletic -julkaisun haastattelussa.

Carolinan omistajan Dundonin mukaan näille puheille ei ole mitään pohjaa. 

– En voisi vähempää välittää Sebastianin agentista. Sillä ei ole mitään väliä, Dundon jyrisi Hurricanesia seuraavan The Athleticin toimittajan Sara Civin Twitter-tilin mukaan.

Dundon sanoi, ettei Ahon agentin sanoilla ole tässä tapauksessa uskottavuutta.

– Ei ole sellaista skenaariota, ettei Sebastian Aho haluaisi olla Hurricanesissa. Jos hän olisi sanonut niin, se olisi eri lailla, mutta hän ei tehnyt niin, Dundon kuittasi.

Dundon sai tukea Carolinan GM Don Waddellin kommenteista. Waddel sanoi seuran verkkosivuilla Ahon tehneen selväksi, että hän haluaa pysyä seurassa.

Carolinan avainhyökkääjä Aho on pelannut NHL:ää Hurricanesissa toistaiseksi kolme vuotta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja