Bussikuski kirjoitti seiskaluokkalaiselle ehdottelevan viestin – äiti järkyttyi: "Hän haluaa tehdä lapseni kanssa asioita, joita en uskalla edes ajatella"

1:36
Videolla äiti kertoo poikansa saamasta kirjeestä.

Bussikuskin ehdotteleva lappu oli järkytys pojan äidille. Viestistä uutisoi muun muassa yhdysvaltalainen 13 WIBW -sivusto.

Yhdysvaltalainen äiti järkyttyi, kun hän löysi seitsemännellä luokalla olevan poikansa repusta perjantaina viestin, jonka koulubussin kuljettaja oli kirjoittanut.

Viestissä luki: ”Kirjoitan tämän viestin, koska kuten tiedät, koulu on loppunut eikä ole oikein aikaa jutella, vain halata nopeasti. Olen jo jonkin aikaa halunnut puhua kanssasi siitä, että voisimme viettää aikaa yhdessä… ehkä myös joidenkin muidenkin ystäviesi kanssa? Mitä mieltä olet?”

Kuski jatkoi, että tietysti näin tehtäisiin vain pojan vanhempien luvalla. ”Haluaisin todella ystävystyä kanssasi ja viettää ehkä aikaa yhdessä aina silloin tällöin, puhua ja leikkiä ynnä muuta. Kyllä, olen aikuinen, mutta minusta on mukavaa olla sinun kaltaistesi lasten ystävä. Kerro, mitä mieltä olet. Ei mitään paineita.”

Viestin loppuun kuski oli kirjoittanut: ”Rakkaudella” ja oman nimensä.

Oli aiemmin halunnut halata

Nimettömänä pysyttelevä nainen kertoo olleensa jo ennestäänkin epäileväinen kuskin suhteen, sillä tämä oli joskus pyytänyt saada halata hänen poikaansa. Kirje oli viimeinen pisara. Hän soitti asiasta koululle ja poliisille raportoidakseen sopimattomasta käytöksestä.

– En olisi koskaan voinut kuvitella, että tällaista voisi tapahtua jollekin minun lapsistani, nainen kertoi KFOR-sivustolle.

– Hän haluaa olla läheinen ystävä lapselleni. Hän haluaa tehdä lapseni kanssa asioita, joita en uskalla edes ajatella.

Työskenteli myös valvojana koulussa

Äidin mukaan kyseinen bussikuski toimi koulussa myös valvojana. Hänen tehtäviinsä kuului valvoa oppilaiden käyttäytymistä. Nainen kertoo, että kuski ei enää hänen valituksensa jälkeen aja kyseistä bussireittiä. CNN kertoo, että kuski ei enää tapauksen jälkeen työskentele koulussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koulupiirin edustaja toteaa lisäsksi, että vaikka kuski ei tehnyt mitään laitonta, hänen tekonsa oli epäasiallinen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja