Chelsea imetti lastaan sisäleikkipuistossa – järkyttyi saamastaan kohtelusta: "He hoitivat tilanteen todella lapsellisesti"

Imetyksen ilosanoma 8:32
Videolla keskustellaan imettämisestä.

Äidin mukaan työntekijä oli sanonut imettämisen häiritsevän muita ihmisiä, kertoo New Zealand Herald -sivusto.

Uuden-Seelannin Aucklandissa asuva Chelsea Morgan, 22, oli kahden lapsensa kanssa My Wonderland -sisäleikkipuistossa sunnuntaina 19. tammikuuta.

Chelsea imetti poikaansa, kun hänen sanojensa mukaan ”lapsellisesti käyttäytynyt” työntekijä käski häntä siirtymään pukuhuoneisiin. Työntekijän mukaan imettäminen sai ihmiset tuntemaan olonsa epämukavaksi.

Työntekijä pyysi siirtymään sivummalle

Chelsea kertoo NZ Heraldille, että kun hän alkoi imettää puolivuotiasta poikaansa katsoessaan 4-vuotiaan tyttärensä leikkiä, nuori naistyöntekijä tuli kiusaantuneena pyytämään häntä siirtymään pukuhuoneisiin.

Chelsea ei ensin käsittänyt, mistä oli kysymys. Hän sanoi, että ei vauvan vaatteita tarvinnut vaihtaa.

Äidin mukaan työntekijä meni pois, mutta tuli takaisin ja toisti kehoituksensa. Chelsea vastasi samoin kuin ensimmäiselläkin kerralla. Tässä kohtaa työntekijä oli kuulemma vastannut, että kyse ei ollut vaatteista vaan Chelsean "tilanteesta”.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Silloin Chelsea tajusi, että kyse oli imettämisestä. Hän vastasi, että ei halunnut siirtyä mihinkään, koska hänen tyttärensä oli parhaillaan leikkimässä.

Ilmeisesti työntekijä oli ollut vaatimuksessaan sinnikäs ja sanonut, että tytär pärjäisi ja että kyse oli vain muutamasta minuutista.

Naiset jatkoivat väittelyä, kunnes Chelsea sai tarpeekseen ja lakkasi välittämästä. Lounaan syötyään perhe lähti kotiin.

Väitti työntekijöiden nauraneen

Ennen lähtöään Chelsea kävi tiskillä ja kysyi tuon työntekijän nimeä. Chelsean kumppani nimittäin työskenteli myös leikkipaikassa ja halusi Chelsean tekevän asiasta virallisen valituksen.

Toinenkin työntekijä oli Chelsean mukaan ollut kuitenkin sitä mieltä, että hänen olisi pitänyt imettää pukuhuoneissa.

– Minulle sanottiin, että paikka oli todella ruuhkainen ja että tein ihmisten olon epämukavaksi ja että voisin helposti mennä imettämään pukuhuoneeseen.

– He olivat järkähtämättömästi sitä mieltä, että toimintani ei ollut sopivaa. He tavallaan vitsailivat siitä.

Chelsea oli todennut, että oli laitonta pyytää häntä lopettamaan imettäminen julkisella paikalla.

– He liittoutuivat minua vastaan. Sanoin, että jos teillä on ongelma imettämisen kanssa, teidän ei pitäisi olla tekemisissä lasten kanssa, ja he alkoivat nauraa.

– Heistä se oli vain huvittavaa, ja he hoitivat tilanteen todella lapsellisesti.

Omistajan mukaan kyse oli kielimuurista

Sisäleikkipuiston omistaja Ken Ge kertoo NZ Herald -sivustolle, että asiakkailla on oikeus vapaasti imettää lapsiaan. Hän uskoo, että jos imettäminen olisi ongelma, se olisi tullut ilmi jo aiemmin.

Omistajan mukaan tapauksessa oli kyse kielimuurista. Osa-aikainen työntekijä oli kansainvälinen opiskelija, jonka äidinkieli ei ollut englanti.

Ge totesi myös, että työntekijä oli tarkoittanut hyvää ja yrittänyt ohjata Chelsean hoitoalueelle, koska leikkipaikalla oli niin paljon melua. Työntekijä ei ilmeisesti ollut tajunnut, että Chelsealla oli kaksi lasta ja oli luullut, että Chelsea huolehti vain vauvasta.

Ge ei usko, että työntekijät olisivat nauraneet tilanteelle.

– Emme naura asiakkaille, jotka tarvitsevat apua.

Lue myös:

    Uusimmat