Lentoyhtiön työntekijä pilkkasi 5-vuotiaan tytön etunimeä – jakoi kuvan matkalipusta somessa: "Äiti, miksi hän nauraa nimelleni?"

Lentokenttävirkailija pilkkasi 5-vuotiasta tyttöä hänen erikoisen nimensä takia. Tytön nimi on Abcde Redford, joka äidin mukaan lausutaan "Ab-city".

Southwest Airines -lentoyhtiön kenttätyöntekijää syytetään 5-vuotiaan tytön pilkkaamisesta John Waynen lentokentällä ja sosiaalisessa mediassa, koska tytöllä oli erikoinen nimi: Abcde Redford, lausuttuna ”Ab-city”.

Tytön äiti Traci Redford kertoo Abc7.com-sivustolle, että virkailija naureskeli tytön nimelle. Äidin mukaan työntekijä otti myös kuvan tytön matkalipusta ja julkaisi sen sosiaalisessa mediassa.

– Työntekijä alkoi nauraa ja osoitteli minua ja tytärtäni puhuessaan työkavereilleen. Niinpä käännyin ympäri ja sanoin heille, että ”jos minä voin kuulla teidät, myös tyttäreni kuulee, joten arvostaisin kovasti, jos lopettaisitte”, Traci kertoo.

Pilkkasi tytön nimeä

Tapaus sattui muutama viikko sitten Orange Countyn John Wayne -lentokentällä, kun Traci ja hänen tyttärensä olivat matkalla kotiin El Pasoon, Texasiin. Abcdella on epilepsia, joten perhe pääsee koneeseen aina ensimmäisten joukossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun istuin siinä, hän otti kuvan matkalipustani ja päätti julkaista sen sosiaalisessa mediassa pilkaten tyttöni nimeä. Sain tietää tästä, kun joku oli nähnyt sen Facebookissa ja raportoinut asiasta lentoyhtiölle, Traci kertoo.

– Southwest ei ole tehnyt mitään valituksemme jälkeen.

Lapset kertovat, miksi ei saa kiusata. Artikkeli jatkuu videon alla.

Lentoyhtiö pyytää anteeksi

Southwest Airlines lähetti tapahtunutta koskevan tiedotteen Abc7.com-sivustolle. Yhtiö pyytää välikohtausta syvästi anteeksi. Viestissä lukee, että yhtiö haluaa kohdella kaikkia asiakkaitaan kunnioittavasti niin henkilökohtaisesti tavattaessa kuin netissäkin.

– Julkaisussa ei näy merkkejä huolenpidosta, kunnioituksesta ja kohteliaasta käytöksestä, jota odotamme työntekijöiltämme. Olemme olleet yhteydessä kyseiseen työntekijään. Vaikka emme käsittele hänen toimintaansa julkisesti, otamme tämän mahdollisuutena parantaa toimintatapojamme ja painottaa sitä, mitä odotamme työntekijöiltämme.

Myös Traci aikoo käyttää tapahtunutta oppituntina tyttärelleen. 

– Hän kysyi minulta, ”äiti, miksi hän nauraa nimelleni”. Sanoin, että kaikki eivät ole nyt tai myöhemminkään mukavia, ja se on surullista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja