Äiti piilotti poikansa eväslaatikkoon iloisen viestin – löysi lapusta myöhemmin odottamattoman lisäyksen: "Olen järkyttynyt siitä, että luotin näiden ihmisten huolehtivan pojastani"

1:47
Toimittajat testasivat kouluruoan. Katso tulokset videolta.

Teksasilaisen esikoulun työntekijä oli lähettänyt pojan eväslaatikon mukana äidille viestin, jossa häntä käskettiin laittamaan poikansa dieetille. Tapauksesta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

Teksasilainen Fransesca Easdon jakoi keskiviikkona Facebookissa kuvan lapusta, jonka hän oli löytänyt 5-vuotiaan poikansa Kylerin eväslaatikosta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fransesca oli alun perin lähettänyt esikoululle poikansa eväslaatikon mukana viestin: "Olkaa kilttejä ja kertokaa Kylerille, että äiti rakastaa häntä kovasti ja ajattelee häntä". 

Fransesca järkyttyi suuresti, kun hän illalla näki, että lapun alalaitaan oli kirjoitettu: "Ei! Laita hänet dieetille ja mene tiehesi". 

– Laitoin lapun laatikkoon, koska ajattelin sen piristävän häntä. Sen sijaan sain tällaisen viestin yhdeltä hänen opettajaltaan, Fransesca kirjoitti Facebookissa.

Otti yhteyttä kouluun

Fransesca otti saman tien yhteyttä Rocking Horse Day Care -esikouluun ja kävi tapaamassa johtajaa. 

– Minulle vakuutettiin, että tapausta tutkittaisiin, mutta minkäänlaista katumusta ei osoitettu. Olen järkyttynyt siitä, että luotin näiden ihmisten huolehtivan pojastani, ja saan vastineeksi jotain tällaista.

Fransesca kertoo yrittäneensä panostaa pojan eväslaatikon terveellisyyteen ja keskustelleensa koulun kanssa joistain muutoksista. Hän kuitenkin toteaa, että hänen poikansa on täydellinen juuri sellaisena kuin on.

– Autan häntä vain tekemään terveellisempiä valintoja.

Siirsi pojan toisen kouluun

Fransescan mukaan kyseinen opettaja tunnusti tekonsa myöhemmin ja sai potkut. Ilmeisesti lapun ei kuitenkaan ollut koskaan ollut tarkoitus päätyä takaisin äidin nähtäväksi. Fransesca päätti siirtää pojan toiseen kouluun.

– Kylerin hyvinvointi on tärkein. Tarkkailkaa, mitä kouluissa tapahtuu ja pysykää erossa tuosta paikasta. He eivät ansaitse sitä etuoikeutta, että saisivat opettaa lapsiamme.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja