Tuntematon nainen maksoi Eva-tytön synttärikakun – jätti koskettavan kirjeen äidille: "Halaa lastasi hieman tiukemmin tänään"

Tuntematon nainen oli maksanut kakun ja leivokset, jotka äiti oli tilannut tyttärensä syntymäpäiväjuhlia varten. Lisäksi hän oli jättänyt tälle kirjeen. Ystävällisestä teosta kertoo Fox News -sivusto.

Teksasilainen kahden lapsen äiti Holly Grimet meni lauantaina hakemaan supermarketin leipomosta kakun ja muutamia kuppikakkuja tyttärensä syntymäpäiväjuhlia varten. Hän oli tilannut ne etukäteen.

Leipomossa hän sai kuulla, että joku oli jo maksanut leivokset ja kakun hänen puolestaan.

– Todellako, tunsiko hän minut? Holly oli kysynyt työntekijältä.

– Ei, mutta hän jätti viestin ja olemme kaikki lukeneet sen. Et ehkä halua lukea sitä täällä, sillä se saa sinut itkemään, työntekijä vastasi.

Naisen oma poika oli kuollut

Kun Holly luki kirjeen, hän tosiaan liikuttui kyyneliin. Nainen jakoi viestistä kuvan Facebookissa vielä samana päivänä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirjeessä luki: ”Poikani Nehemiah olisi täyttänyt tänään kahdeksan vuotta. Haluan kunnioittaa poikani muistoa tekemällä hyvää toisille. Toivon, että nautit lapsesi kakusta ja toivottavasti päivä on sinulle erityinen. Halaa lastasi hieman tiukemmin tänään. Katso, kun he leikkivät, ole kärsivällinen, suukota heitä ja kerro heille, kuinka paljon rakastat heitä. Lapsemme ovat niin ihania lahjoja! Toivon, että päiväsi on kaunis. Paljon rakkautta minulta ja enkeliltäni teidän perheellenne!”

Tapaus pisti ajattelemaan

Holly kertoo, että kirje sai hänet ajattelemaan asioita uudella tavalla. Etenkin kun hän ei alun perin ollut halunnut edes järjestää juhlia.

– En halunnut pitää juhlia, koska äideiltä odotetaan, että kaiken pitäisi olla täydellistä ja että niihin pitäisi käyttää paljon rahaa. Lapsi, jota varten juhlat järjestettiin, unohtuu kaiken tämän keskellä. Annoin vastenhakoisesti periksi, päätin viime hetkellä pitää juhlat ja sain oppitunnin elämästä.

Olisi halunnut kiittää naista

Holly toivoo, että olisi voinut saada selville naisen henkilöllisyyden ja kiittää tätä henkilökohtaisesti. Hän ei ole onnistunut selvittämään, kuka nainen oli.

– Haluaisin vain halata Nehemiahin äitä, jonka henkilöllisyys on edelleen mysteeri. Olen kiitollinen siitä, että voin halata tytärtäni Evaa hieman kauemmin tänä iltana Nehemiahin ja hänen äitinsä kunniaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja