Mainos

Brittiministeri: Mielenosoittaja "oli kontaktissa" Camillaan autohyökkäyksen aikana

Yksi opiskelijamielenosoittaja pääsi hyökkäämään prinssi Charlesin vaimon Camillan kimppuun Lontoossa torstai-iltana, vahvistaa Britannian sisäministeriö.

Sisäministeri Theresa Mayn mukaan opiskelumaksujen korotuksia vastustanut henkilö ”oli kontaktissa” Cornwallin herttuatar Camillan kanssa. Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan hän ei kuitenkaan suostunut kertomaan tapahtumien yksityiskohtia.

Joidenkin tietojen mukaan mielenosoittaja olisi tökkinyt kepillä Camillan kylkeä raollaan olleesta autonikkunasta.

Lontoon keskustaan kerääntyneet opiskelijamielenosoittajat saartoivat Charlesia ja Camillaa kuljettaneen auton Regent Streetillä torstaina, kun pariskunta oli matkalla Lontoon Palladium-teatteriin. Protestoijat potkivat Rolls-Roycea ja heittelivät maalia sen päälle laulaen samalla "päät poikki" ("off with their heads").

Brittilehti Daily Mail kertoi aiemmin, että Camilla joutui kyyristelemään kuninkaallisen auton lattialla. Lähteiden mukaan hän oli erittäin peloissaan tilanteen johdosta.

Lehti kuvaili tilannetta pahimmaksi kuninkaallisiin kohdistuneeksi turvallisuusriskiksi pitkiin aikoihin.

Poliisi on ottanut kymmeniä mielenosoittajia kiinni rajuiksi yltyneiden protestien takia. Lisäksi 14 epäillyn kuvat on julkistettu.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.