Brittimies tökki reikiä kondomiin ennen seksiä – sai vankeustuomion raiskauksesta: "Hän sanoi, että se oli tyhmintä, mitä hän on ikinä tehnyt"

Kuusi faktaa: Tämä sinunkin tulisi tietää e-pillereistä 0:35
E-pillerit ovat naisten suosituin ehkäisymenetelmä. Videolla kerrotaan, mitä kaikkien pitäisi tietää ehkäisypillereistä.

Brittimies sai vankeustuomion pistettyään reikiä kondomiin ennen seksin harrastamista. Tapauksesta uutisoi muiden muassa The Telegraph.

Worcesterin kaupungissa asuva Andrew Lewis, 47, sai neljän vuoden vankeustuomion raiskauksesta. Mies ei välittänyt partnerinsa vaatimuksista käyttää kondomia vaan sabotoi ehkäisyvälinettä.

Mies jäi kiinni, kun uhri löysi yöpöytänsä laatikosta nuppineulan ja rikottuja kondomeja. Kun nainen tarkisti aktissa käytetyn suojan, hän huomasi senkin olevan rikki. Nainen meni poliisin pakeille ja kertoi miehen tekojen olevan "silkkaa pahuutta".

Mies toivoi kondomin hajoavan ja naisen muuttavan mieltään

Lewis oli harrastamassa yhteisymmärryksessä seksiä naisen kanssa, joka vaati tältä kondomin käyttöä. Lewis pisti salaa kondomiin reikiä nuppineulalla toivoen, että suoja hajoaisi. 

– Hän kertoi poliisille toivoneensa, että kondomi hajoaisi ja se parantaisi intiimiyttä. Hän sanoi, että se oli tyhmintä, mitä hän on ikinä tehnyt, syyttäjä Glyn Samuel kertoi oikeudessa medioiden mukaan.

Puolustuksen mukaan Lewisin tarkoituksena ei ollut saattaa naista raskaaksi. Mies toivoi, että kondomin repeytyessä nainen muuttaisi mieltään ja harrastaisi seksiä ilman ehkäisyä. Hän myönsi oikeudessa suunnitelleensa toimiaan etukäteen.

Mies myönsi raiskauksen

Lewisin uhri oli ilmaissut selvästi, ettei halua lasta ja haluaa miehen käyttävän kondomia. Tuomari katsoi, että mies loukkasi hänelle osoitettua luottamusta ja raiskasi naisen. Lewis myönsi raiskauksen aiemmassa kuulemisessaan. Hänelle langetettiin neljän vuoden vankeusrangaistus.

Rikos tehtiin maaliskuussa 2018. Nainen ei tullut raskaaksi.

Lue myös:

    Uusimmat