Brittihovissa kuohuu – Lehti: Prinssi Williamin väitetty salarakas kommentoi suhdehuhuja

Salaliittoteoriat vellovat brittihovin ympärillä – missä on prinsessa Catherine? 6:57
Salaliittoteoriat vellovat brittihovin ympärillä.

Markiisitar Rose Hanbury tyrmää huhut salasuhteesta prinssi Williamiin. 

Prinssi Williamin, 41, ja markiisitar Rose Hanburyn, 40, salasuhteesta juoruttu ensimmäisen kerran jo vuosia sitten. Nyt huhut salasuhteesta ryöpsähtivät jälleen tapetille, kun prinsessa Catherinea ei näkynyt julkisuudessa hänen vatsa-alueen leikkauksensa jälkeen. Spekulaatiot kiertävät sosiaalisessa mediassa ja muun muassa yhdysvaltalaiskoomikko Stephen Colbert vitsaili aiheesta talk show'ssaan. 

Palatsi ei halunnut kommentoida suhdehuhuja. Sen sijaan Business Insider -sivuston mukaan Hanbury ottaa vihdoin kantaa suhdehuhuihin. 

– Huhut ovat täysin perättömiä, Hanbury viestitti lakimiehensä kautta. 

Vuonna 2019 The Sun -lehti väitti, että herttuatar Catherinelle ja tämän pitkäaikaiselle hyvälle ystävälle markiisitar Rose Hanburylle oli sattunut välirikko. Myöhemmin artikkeli poistettiin ja brittimedioissa tyrmättiin huhut välirikosta. 

Kuninkaallinen pari oli ollut vuosien ajan hyvin läheisissä väleissä Hanburyn ja tämän miehen David Cholmondeleyn kanssa.

– Se on hyvin tiedossa, että Katella ja Rosella oli kamala riita. He olivat ennen niin läheisiä, mutta asia ei ole enää niin, lehden haastattelema lähipiiriläinen kertoi vuonna 2019. 

Mallina työskennellyt Hanbury ja entinen elokuvantekijä ja ökyperijä David Cholmondeley asuivat aivan prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen maalaiskodin läheisyydessä.

Vuonna 2021 The List -julkaisu kertoi, että Cathrine kuitenkin nähtiin samassa tapahtumassa Hanburyn kanssa eikä kaksikko näyttänyt olevan huonoissa väleissä. Kaksikko vietti yhdessä aikaa myös vuonna 2023. 

Brittilehti The Sun kertoi sunnuntaina, että terveydentilallaan huolta herättänyt Catherineolisi nähty kotinsa lähellä sijaitsevalla Windsor Farm Shop -maatilakaupalla lauantaina. Catherinen väitetysti nähnyt lähde kertoo lehdelle, että prinsessa, jonka kerrotaan olleen liikkeellä puolisonsa Williamin  kanssa, näytti "iloiselta, rentoutuneelta ja terveeltä". 

Lue myös:

    Uusimmat