Brittimedioissa rajuja väitteitä: Herttuatar Catherine ilmiriidoissa ystävänsä kanssa – prinssi William yrittää sovitella tilannetta?

Kohuissa ryöpytetyt herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan astuivat yhdessä yleisön eteen 0:27

The Sun -lehden mukaan herttuatar Catherinelle ja tämän pitkäaikaiselle hyvälle ystävälle markiisitar Rose Hanburylle on sattunut välirikko.

Britannian kuninkaallisten kulisseissa kiehuu jälleen. Brittimedian mukaan herttuatar Catherine on pyytänyt miestään prinssi Williamia jättäytymään pois heidän ystäväpariskuntansa lähipiiristä.

Kuninkaallinen pari on ollut vuosien ajan hyvin läheisissä väleissä markiisitar Rose Handburyn ja tämän miehen David Cholmondeleyn kanssa.

Heidän lapsensa ovat myös keskenään leikkikavereita.

Nyt brittilehti Sun kertoo ystävyksien suhteen menneen pahasti karikolle. Heidän haastatteleman kuninkaallisten lähipiirin mukaan

Prinssi William on yrittänyt sovitella kaveruksien tilannetta. Herttuatar on kehottanut Williamia kuitenkin välttämään pariskunnan seuraa.

– Se on hyvin tiedossa, että Katella ja Rosella oli kamala riita. He olivat ennen niin läheisiä, mutta asia ei ole enää niin, lehden haastattelema lähipiiriläinen kertoo.

Mallina työskennellyt Rose ja entinen elokuvantekijä ja ökyperijä David asuvat aivan prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen maalaiskodin läheisyydessä.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat