Herttuatar Catherinen lähisukulaiselta yllättävä ulostulo – latasi kovia syytöksiä Meghania kohtaan: "Tietää, kuinka manipuloida ihmisiä"

8:01
Herttuatar Meghan yllätti avoimuudellaan jopa Oprahin - näistä haastattelussa kuulluista aiheista nousi massiivinen kohu

Herttuatar Catherinen eno Gary Goldsmith lataa Daily Mailissa tylyä tekstiä herttuatar Meghanista. Hän antaa haastattelussa ymmärtää, että Meghan olisi valehdellut kohua herättäneessä Oprah-haastattelussa.

Kun herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn talk show -tähti Oprah Winfreylle antama haastattelu näki päivänvalon maaliskuun alkupuolella, on pariskunta pysytellyt tiiviisti otsikoissa Britanniassa, Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.

Haastattelussa Meghan sivusi myös hänen ja herttuatar Catherinen ympärillä vellonutta kohua, josta on riittänyt spekuloitavaa jo lähes kolmen vuoden ajan. Meghan sanoi Oprah-haastattelussa, että todellisuudessa Catherine olisi saanut hänet itkemään hänen ja Harryn häiden alla, vaikka lehdistössä asian oli tähän saakka uutisoitu olleen päinvastoin. 

Nyt haastattelun antia kommentoi Daily Mailille myös herttuatar Catherinen eno Gary Goldsmith. Hän sanoo, ettei usko Meghanin väitteitä itketyksestä.

– En usko hetkeäkään, että Kate olisi saanut Meghanin itkemään, hän sanoo lehdelle ja korostaa, ettei Catherine ole luonteeltaan pätkääkään ilkeä.

– Jos jompikumpi heistä kiukustuu nopeasti, sen on täytynyt olla Meghan. Taistelen katen kunnian puolesta kuolemaani asti. Hän on upein ihminen, jonka olen tavannut.

Herttuatar Catherinen äidin Carole Middletonin veli kyseenalaistaa Daily Mailin haastattelussa myös muita Meghanin väitteitä, vaikka sanoo olleensa kaikkien muiden tapaan vilpittömän iloinen, kun prinssi Harry löysi rakkauden elämäänsä.

– En syytä Meghania – hän on Hollywood-tähti. Et voi syyttää tiikeriä siitä, että hän puree lampaalta pään irti. En silti usko sanaakaan siitä, mitä hän päästää suustaan. Hän on näyttelijä ja tietää, kuinka manipuloida ihmisiä, Goldsmith lataa.

– En esimerkiksi usko sekuntiakaan, kun hän väitti joutuneensa googlaamaan kansallislaulun sanat.

Goldmsith kummastelee myös herttuatar Meghanin haastattelussa kuultuja puheita siitä, ettei tämä saanut ammattiapua mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa, koska hovi olisi torpannut pyynnön.

– Vielä äskettäin hän oli mielenterveyteen liittyvän hyväntekeväisyysjärjestön keulakuva. Aviomiehenä hänen olisi pitänyt pystyä hankkimaan tarvittavaa apua vaimolleen, hän tokaisi viitaten prinssi Harryyn.

Herttuatar Catherine ei ole kommentoinut julkisuudessa sanallakaan Meghanin ja Harryn Oprah-haastattelua. Prinssi William sen sijaan kommentoi jo tuoreeltaan lyhyesti haastattelussa kuultuja vihjauksia siitä, että brittihovissa olisi esiintynyt rasismia.

– Emme todellakaan ole rasistinen perhe, William totesi napakasti muutamia päiviä Oprah-haastattelun jälkeen.

Gary Goldsmith itse joutui pari vuotta ennen Williamin ja Catherinen häitä keskelle kiusallista kohua, kun hänestä julkaistiin kuvia, joissa hän valmisti Ibizalla kokaiiniviivoja pariskunnalle, jotka osoittautuivat naamioituneiksi toimittajiksi. Hän oli myös esitellyt parin sutenöörille, joka välittää luksusluokan seuralaisia varakkaille ihmisille.

Paljastusten uutisoitiin tuolloin saattaneen noloon tilanteeseen paitsi hovin, mutta myös Middletonin perheen. Eno oli nimittäin kehuskellut toimittajille myös siitä, kuinka hänellä on intiimejä tietoja kuninkaallisesta perheestä ja Catherinen asemasta siellä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja