Britney Spears kertoo kirjassa hänen ja Justin Timberlaken suhteen aikana tapahtuneista pettämisistä: "Se yö kuitattiin vain joksikin mitä tapahtuu"

Voisiko poptähti  Britney Spearsin kaltainen holhouskiista olla mahdollinen Suomessa? Holhoustoimen asiantuntija MTV:n vieraana 7:06
Voisiko poptähti Britney Spearsin kaltainen holhouskiista olla mahdollinen Suomessa? Holhoustoimen asiantuntija MTV:n vieraana

Britney Spears kertoo Nainen minussa -muistelmateoksessaan (Johnny Kniga) hänen ja Justin Timberlaken kolmisen vuotta kestäneestä suhteesta.

Poptähti Britney Spearsin, 41, muistelmateos Nainen minussa (Johnny Kniga) julkaistiin tiistaina 24. lokakuuta. Spears kertoo kirjassa muun muassa hänen ja laulaja Justin Timberlaken vuonna 1999 alkaneesta suhteesta, joka päättyi eroon vuonna 2002.

Kirjassaan Spears kertoo hänen ja Timberlaken asuneen yhdessä Orlandossa, jossa heillä oli "upea, ilmava kaksikerroksinen talo, jossa oli tiilikatto ja takapihalla uima-allas". Spears kertoo, että vaikka he molemmat tekivät paljon töitä, he järjestivät aikaa ollakseen yhdessä kotona niin usein kuin pystyivät. 

Tuolloin oli meneillään hyvä aika elämässäni. Olin korviani myöten rakastunut Justiniin, hurmaantunut. En tiedä, onko rakkaus nuorena eri juttu, mutta minulla ja Justinilla oli jotain erityistä. Tunsin olevani lähellä häntä silloinkin, kun hän ei sanonut tai tehnyt mitään.

Spearsin kirjassaan kertoman mukaan hänen ja Timberlaken suhteen aikana sattui pari tapausta, jolloin hän tiesi Timberlaken pettäneen häntä. Spears antoi asian olla etenkin siksi, että hän oli "niin hullaantunut" Timberlakeen, ja koska "sensaatiolehdet näyttivät haluavan oikein hieroa sitä" vasten hänen kasvojaan.

Spears kertoo, että kun NSYNC-poikabändi, johon Timberlake kuului, oli Lontoossa vuonna 2000, yllättivät valokuvaajat Timberlaken autosta yhden All Saints -yhtyeen tytön kanssa. Spears ja Timberlake olivat tuolloin seurustelleet vuoden verran, eikä Spears kertomansa mukaan sanonut tapahtuneesta koskaan mitään.

Toisen kerran olimme Las Vegasissa, ja yksi Justinin kanssa hengailleista tanssijoistani kertoi tämän osoittaneen yhtä tyttöä ja sanoneen: "Joo, äijä, hoitelin tuon viime yönä." En halua sanoa, kenestä hän puhui, sillä nainen on itse asiassa hyvin suosittu ja hänellä on nykyisin mies ja lapsia. En halua, että hänestä tuntuu pahalta.

Spears kertoo Timberlakesta liikkuneen huhuja, jotka liittyivät eri tanssijoihin ja bändäreihin. Hän sanoo antaneensa kaiken olla, mutta toteaa, että Timberlake "selvästikin petti häntä". 

Näin ollen Spears kertoo myös pettäneensä Timberlakea yhden kerran australialaistanssija Wade Robsonin kanssa. Kyseisenä iltana Spears kertoo hänen ja Robsonin olleen ulkona ja menneen espanjalaiseen baariin, jossa he "tanssivat loputtomasti". Illan päätteeksi kaksikko meni sänkyyn. 

Spears oli kertomansa mukaan uskollinen Timberlakelle monta vuotta, eikä "edes vilkuillut muita lukuun ottamatta sitä yhtä poikkeusta", jonka hän kertomansa mukaan tunnusti Timberlakelle. 

Se yö kuitattiin vain joksikin mitä tapahtuu, kun on niin nuori kuin me, ja Justin ja minä siirryimme eteenpäin ja pysyimme yhdessä. Luulin, että olisimme yhdessä ikuisesti. Toivoin, että olisimme.

Nainen minussa -muistelmateos ilmestyy noin kaksi vuotta sen jälkeen, kun Spears vapautettiin isänsä Jamie Spearsin 13 vuoden holhouksesta marraskuussa 2021. Teoksessa Spears kertoo myös kipeästä asiasta, jota hän on pitänyt salassa 20 vuotta: Seurustellessaan Timberlaken kanssa hän tuli tälle raskaaksi, mutta päätyi tekemään abortin.

 

Lue myös:

    Uusimmat