Lähteet: Sam Asghari ei tule saamaan penniäkään Britney Spearsin muistelmista

Voisiko poptähti  Britney Spearsin kaltainen holhouskiista olla mahdollinen Suomessa? Holhoustoimen asiantuntija MTV:n vieraana 7:06
Voisiko poptähti Britney Spearsin kaltainen holhouskiista olla mahdollinen Suomessa? Holhoustoimen asiantuntija MTV:n vieraana

Britney Spearsin muistelmat julkaistaan 24. lokakuuta.

Pop-tähti Britney Spearsin muistelmateos The Woman in Me (suom. Nainen minussa) julkaistaan lokakuun 24. päivä. Spearsin arvioidaan tienanneen kirjasopimuksellaan tähän mennessä noin 15 000 000 dollaria, mutta hänen ex-aviomiehensä Sam Asghari ei tule saamaan summasta pennin jeniä, Page Sixin lähde kertoo.

Lehden lähteen mukaan Asghari ei voi hyötyä Spearsin muistelmista edes silloin, vaikka pop-laulaja kertoisi teoksessa hänen ja Asgharin avioliiton hajoamisen syistä.

Britneyllä ja Samilla on luja avioehto. [Asghari] ei saa periaatteessa mitään – miljoonia ei ole, eikä hän varmasti hyödy Britneyn kirjasta, se on hänen kirjansa, lähde sanoo.

Asghari haki avioeroa Spearsista vain reilu vuosi avioitumisen jälkeen. Avioerohakemuksessa Asghari ilmoitti eron päivämääräksi 28. heinäkuuta 2023. Pari avioitui Los Angelesissa 9. kesäkuuta 2022.

Asgharin asianajaja Neal Hersh sanoi aiemmin, että mies saattaisi riitauttaa parin avioehtosopimuksen, jonka Spears väitetysti halusi Asgharin allekirjoittavan. Asgharin edustaja puolestaan kiisti väitteen Entertainment Tonightille

Monien väitteiden mukaan Sam aikoisi riitauttaa avioehdon ja uhkaa käyttää hyväkseen videoita ex-vaimostaan. Kaikki nämä väitteet ovat kuitenkin vääriä, eikä (Britneytä) kohtaan ole koskaan kohdistettu negatiivisia aikeita, eikä tulla koskaan kohdistamaan. Sam on aina tukenut ja tulee aina tukemaan häntä, edustaja kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat