Britney Spears paljastaa kirjassaan yhden elämänsä tuskallisimmista kokemuksista – teki abortin seurustellessaan Justin Timberlaken kanssa

Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta – C Morella nähtäväuutuusdokumentti valaisee tapausta 2:59
Britney Spears vapautui isänsä Jamie Spearsin 13-vuotisesta holhouksesta marraskuussa 2021.

Poptähti Britney Spearsin elämästä julkaistaan 24. lokakuuta The Woman in Me -muistelmateos. 

Poptähti Britney Spearsin, 41, elämä on laitettu kirjan kansien väliin, sillä hänen muistelmateoksensa The Woman in Me julkaistaan 24. lokakuuta. 

Kirjassa Spears kertoo kipeästä asiasta, jota hän on pitänyt salassa 20 vuotta. Seurustellessaan artisti Justin Timberlaken, 42, kanssa hän tuli tälle raskaaksi, mutta päätyi tekemään abortin. Pari alkoi seurustella vuonna 1999. 

– Se (raskaus) oli yllätys, mutta minulle se ei ollut tragedia. Rakastin Justinia niin paljon. Odotin aina, että perustamme jonain päivänä yhdessä perheen. Tämä olisi vain tapahtunut paljon aiemmin kuin olin odottanut. Mutta Justin ei todellakaan ollut onnellinen raskaudesta, Spears kirjoittaa kirjassaan.

– Hän sanoi, ettemme ole valmiita saamaan lasta elämäämme, että olimme aivan liian nuoria. Jos se olisi jätetty minun vastuulleni, en olisi koskaan tehnyt sitä (aborttia). Justin oli niin varma, ettei hän halunnut olla isä.

Spears kirjoittaa kirjassa, että kyseinen abortti on yksi tuskallisimmista asioista, joita hän on elämässään kokenut. 

Spears ja Timberlake erosivat vuonna 2002. Spears sai tämän jälkeen kaksi poikaa, Sean Prestonin, 18, ja Jayden Jamesin, 17, entisen aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa. 

Muistelmateos ilmestyy noin kaksi vuotta sen jälkeen, kun Spears vapautettiin isänsä Jamie Spearsin 13 vuoden holhouksesta marraskuussa 2021. 

Gallery Booksin mukaan laulajan muistelmateos paljastaa ensimmäistä kertaa hänen uskomattoman matkansa ja voimansa yhtenä popmusiikin historian suurimpana esiintyjänä. Kirja valaisee musiikin ja rakkauden kestävää voimaa, ja sitä, miten tärkeää on, että nainen kertoo oman tarinansa omilla ehdoillaan. 

Spears on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä artisteista ja hän on myynyt 150 miljoonaa levyä. Muun muassa kappaleet Baby One More Time, Oops!...I Did It Again ja Toxic ovat kansainvälisesti hyvin tunnettuja. 

Kesän loppupuolella elokuussa uutisoitiin, että Spearsin aviomies Sam Asghari haki avioeroa noin vuosi ex-parin avioitumisen jälkeen

Lähde: People

 

Lue myös:

    Uusimmat