Blogihelmiä: Mauttomimmat polttarit ikinä

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

Blogisti on löytänyt itsensä painimasta tutun ongelman kanssa.

"Minusta alkaa tuntua, että olen taas löytämässä itseni pian suhteesta. En sitten koskaan opi. Viimeksihän otin aiheen itse puheeksi, koska halusin tehdä selväksi, ettei mikään oikea tyttöystävä-poikaystävä suhde kiinnosta.

Ystäväni kutsuvat häntä toyboyksi. Siitä on nyt kolme kuukautta, kun hän oli meillä ensimmäistä kertaa yötä. Ja siis oikeasti yötä: hyvänä emäntänä laitoin vieraspedin valmiiksi ja kaikkea. Hengailtiin, käytiin kaupoissa ja pelailtiin. Pikkuhiljaa asioita tapahtui."

Pienempi kuin kolme(<3)

Häitä suunnitteleva blogisti odottaa jo innolla polttareita.

"Näin tuossa tuonnoin maailman järkyttävimmän polttarikyltin! Tampereen kauniissa maastossa meni pinkkiin pukeutuneita naisihmisiä ja kaukaa jo kattelin että "awwwww siinä on jonkun prinsessapolttarit oooooh". No, lähempää tuli esiin myön naisten sydänkylteissä olevat tekstit: Morsiamella luki että "kauan naitu, kohta vihitty". HYI! Hyihyihyihyihyi! Onko ikinä nähty mitään mauttomampaa?! Ei! (ei edes se laivalla ollut hieman runsaampi goottiaiheisesti pinkki-mustaksi keijuksi puettu kännimorsian) HYIIIII!"

MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja