Blind Channel MTV Uutisten haastattelussa ennen h-hetkeä – antoivat Italian edustajille yllättävän lahjan

9:55
Suomen euroviisuedustajalla tänään näytön paikka, mitkä ovat Blind Channelin tunnelmat nyt?

Suomen euroviisuedustaja Blind Channel täräyttää torstai-iltana Dark Side -kappaleensa illan semifinaalissa.

Blind Channel -bändin laulaja Niko Vilhelm ja kitaristi Joonas Porko antoivat MTV Uutiset Livelle haastattelun ennen illan h-hetkeä.

Bändillä tuli juuri yksi voitto urallaan, ennen kuin edes Euroviisut ovat heidän osaltaan startanneet. Blind Channel sai nimittäin kansainvälisen levytyssopimuksen Century Media Recordsin kanssa.

– Tämä meillä on ollut tavoitteena, kun olemme pohtineet, miten pandemian keskellä voidaan edistää kansainvälistä uraa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan ajateltiin, että levytyssoppari voitaisiin saada viisujen jälkeen, mutta nyt on nimet paperissa jo ennen sitä, kaksikko naurahtaa.

– Meidän tarkoituksenamme on maailman valloitus. Viisut hoidetaan kunnialla maaliin ja sitten todellinen kilpailu vasta alkaa. Aloitimme todellisuudessa maailmanvalloituksen vuonna 2013 Haukiputaan treenikämpiltä, kaksikko jatkaa.

Lahjaksi kossua

Koronaviruksen vuoksi bändi ei ole päässyt viime aikoina keikkailemaan. Ilo oli käsin kosketeltavissa, kun kuusihenkinen bändi pääsi esiintymään Euroviisujen harjoituksissa, jota oli katsomassa yli 3000 päinen yleisö.

– Olihan se kaiken kaikkiaan absurdia. Ei ole päässyt mihinkään ja nyt pääsi esiintymään areenalle. Purskahdin nauruun, kun olin niin hämmennyksissä.

Bändi joutuu elämään Rotterdamissa niin sanotussa viisukuplassa pandemian vuoksi, eikä kuusikko ole päässyt käymään liiemmin muualla kuin harjoituksissa ja hotellissa.

– On biletetty huonoimmissakin paikoissa kuin viiden tähden hotelleissa.

Jos Blind Channelille aukeaa paikka finaaliin, lähteekö kuusikolla niin sanotusti sokka irti? Katso koko haastattelu yltä videolta.

Kitaristi ja laulaja kertovat fanittavansa Italian edustajaa Måneskin-yhtyettä, joka kuuluu heidän tavoin rockgenreen. Bändit ovat päässeet tapaamaan toisensa ja ”heittämään läppää” yhdessä.

– Me tykkäsimme heidän biisistänsä ja he meidän. Bändi antoi lahjaksi meille vinyylilevyn, me annoimme pullon kossua, kaksikko naurahtaa rempseään tyyliinsä.   

Bändi on joutunut oikeaan mediamyllytykseen ja he ovat antaneet Rotterdamissa peräti 200 haastattelua. Miten media on ottanut heidät vastaan, mitä kommentteja he ovat saaneet musiikistaan? Katso koko haastattelu yltä videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja