Bergin ja Aitolehden riita: Pirih***aksi haukkuminen ja tappelu ratkaisuun

Helsingin käräjäoikeus kertoo päätöksensä kohukaunotarten välisestä kiistasta perjantaina.

– Ei jännitä. Asianajajani kanssa olemme puhuneet tästä, joten olen rauhallisin mielin tässä hommassa. Henkilökohtaisesti en jaksaisi tätä lähteä käräjäoikeuden jälkeen enää puimaan missään hovioikeudessa, Anne-Mari Berg kertoo Viihdeuutisille.

Bergin ja Martina Aitolehden välinen riita ratkaistaan perjantaina Helsingin käräjäoikeudessa. Kahnausta käsiteltiin käräjillä jo 17. helmikuuta. Riidan lähtökohdista Martina totesi, että tapahtumat juontavat juurensa pikkujouluihin, joihin Anne-Mari sai kutsun vielä seurustellessaan perheen yhteisen tuttavan kanssa. Berg kuitenkin kieltäytyi kutsusta.

– Anne-Mari on ollut kateellinen, koska olen julkisesti menestynyt ja Anne-Mari ei. Anne-Mari on toitottanut, että bisneksemme rahoitetaan huumemyyntirahoilla. Kuka tahansa olisi soittanut siitä vihaisena. Kaikki varmasti tietävät, että olen paha suustani, mutta en ole paha ihminen enkä halua satuttaa. Jos olen Anne-Maria nimitellyt, niin minulla ei ole sitä syytä kieltää, Martina Aitolehti kertoi käräjäoikeudessa.

Martina myös myönsi solvanneensa Anne-Maria kovin sanoin suutuspäissään.

– Itkin Eskolle ja pyysin häntä soittamaan Anne-Marille, että mikä vaivaa.

Tapahtumat kärjistyivät ravintola Luxissa, josta Martina totesi:

– Saavuin suoraan keikalta kello kolmen aikoihin yhdessä tanssijoideni kanssa. Anne-Mari oli siellä tiskillä ja huusi, että sieltä se pirihuora tulee. Käräjäoikeudessa väitettiin, että kahakassa Bergiltä revittiin hiuksia päästä ja sen vuoksi häneltä lähti hiuslisäkkeitä irti. Anne-Mari Berg vaati tuntuvia korvauksia Martina Aitolehdeltä. Rahakorvauksia vaadittiin kotirauhan rikkomisesta, kivusta ja särystä sekä kudosten vammoista.

Berg joutui puolestaan vastaamaan syytteeseen kunnianloukkauksesta.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat