Benin koira nappasi suuhunsa jotain sille kuulumatonta – hullunkurinen näky sai omistajan repeämään naurusta

Koiran hassu tempaus toi monelle hymyn huulille.

Koirat tuovat omistajilleen paljon iloa. Sen tietää ainakin Michiganissa asuva Ben Campbell, jonka naurusta ei ollut tulla loppua Thomas-koiran tempauksen vuoksi. Ben kertoo Facebookissa ostaneensa isot tekohampaat "karanteenin koomiseksi kevennykseksi", mutta se olikin pieni Thomas, joka nappasi hampaat itselleen pöydältä, kertoo muun muassa Metro.

Mitäpä muutakaan tekisi omistaja kuin kuvaisi koko episodin. Videon voit katsoa yltä. Thomasin hampaikkaan hymyn lisäksi myös Benin oma hersyvä nauru on huvittanut monia niin Facebookissa kuin YouTubessakin.

– Herätin juuri koko taloni nauramalla kovempaa kuin koskaan. Tämä oli niin odottamatonta, että nauroin itseni pois sängystä. Vaimoni ja lapseni ovat niin vihaisia, että kukaan heistä ei katso sitä, enkä siltikään voi lopettaa, kommentoi eräs Christopher-niminen kyttäjä YouTubessa.

– Voi luoja! Saan vihdoin ne karanteenivatsalihakset vain nauramalla tälle, totesi puolestaan Chris.

– Thomas on ehdottomasti hullun hauska, mutta silti... naurusi on niin tarttuva, kehuu Alexandra Beniä.

Pelkästään YouTubessa videota on katsottu liki 900 000 kertaa.

Niin outo ja hauska kuin tapaus olikin, kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun koira osoittaa kiinnostusta tekohampaisiin. Lue myös seuraavat kommellukset:

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja