Koira nappasi tekohampaat suuhunsa – tätä virnettä et unohda: "Nauroin silmät kyynelissä"

2:15

Vekkuli koira yllätti uudella hilpeällä ilmeellä, kun se sai suuhunsa tekohampaat.

Miksi koira ulvoo? Katso yllä oleva video.

Twitter-käyttäjä Eunice ilahdutti muita koirarakkaita viime kuussa julkaistessaan hilpeät kuvat lemmikistään. Eunicen mukaan koira oli vohkinut hänen isänsä hammasproteesit omaan käyttöönsä – ja ilmekin oli sen mukainen!

"Joitain kuukausia sitten koirani, Maggie, varasti isäni tekohampaat, kun hän oli päiväunilla (hänen ikeniinsä sattui, joten hän otti ne pois iltapäivällä), ja hän löysi sen tällaisenä. Nauran kuollakseni muistellessani tätä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

– Maggien on täytynyt hypätä ja napata ne, Eunice kertoi Buzzfeedille.

Eunice asuu vanhempiensa alakerrassa, ja isä vahtii koiraa tyttären ollessa töissä. Hampaat olivat olleet sohvalla isän päiväunien aikaan.

"Nauroin silmät kyynelissä"

Eunice kertoo olleensa tälläkin kerralla töissä, kun isä oli lähettänyt kuvat tekstiviestillä ja kertonut, mitä oli tapahtunut.

– Nauroin silmät kyynelissä ja näytin ne kaikille työkavereilleni. Silloin en ollut järin aktiivinen Twitterissä, enkä ajatellutkaan twiittaavani siitä ennen kuin hiljattain.

Twiitillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Eunice jakoi kuvan Maggiesta myös ilman ylimääräisiä hampaita.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Isäkin on sittemmin hankkinut uudet hampaat.

Sattunut ennenkin

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun koira on kuvattu väärät hampaat suussaan. Myös Pandora-niminen koira onnistui taikomaan kasvoilleen melkoisen hillittömän virneen!

Myös eräs Eunicen kuvia kommentoinut Twitter-käyttäjä kertoi koiransa anastaneen siskonsa hamamsproteesiprojektin hulvattomin seurauksin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja