Mainos

Koiralla hillitön virnistys – omistaja ei ollut uskoa silmiään, kun katsoi tarkemmin

Kaivamista rakastava koira teki löydön, joka aiheutti sen omistajalle suurta hupia. 

Leikkisää Pandoraa voidaan kuvailla tavallista ilkikurisemmaksi koiranpennuksi. Pian yhteisen taipaleen alettua omistaja Lucas Alves Magalhães oppi, että koiralla on taipumusta penkoa roskia, kaivaa kuoppia ja haudata esineitä. Kerran hän löysi jopa grillinsä osittain haudattuna hiekkakuoppaan.

Mikään ei voinut kuitenkaan valmistaa omistajaa siihen, mihin Pandoran viimeisin kaivuureissu oikein johti.

"Olin melkein kuolla nauruun"

Erään ulkoiluhetken yhteydessä omistaja huomasi, että koira oli kaivanut esiin salaperäisen esineen, jonka se kätki nopeasti suuhunsa.

–  En nähnyt, mikä se oli, jotain kutsuin sen sisään. Kun nostin sen päätä, olin melkein kuolla nauruun, Magalhães kertoo.

Omistajan silmiin tuijotti koira, jonka naama oli typerässä virneessä. Sen suuta koristivat tekohampaat!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Koira oli ilmeisesti kaivaessaan löytänyt tekohampaat, jotka olivat sujahtaneet sen suuhun. Hauskaa tapauksessa on etenkin se, että hampaat näyttivät istuvan koiralle täydellisesti. 

Vaikka koira näytti erittäin iloisilta uusien hampaidensa kanssa, omistaja poisti ne koiran suusta, ennen kuin se tottuisi niihin liikaa. Pandora muuttui takaisin omaksi vanhaksi itsekseen – ainakin seuraavaan löydökseensä asti.

– Vanhempi pariskunta omisti tämän talon ennen minua, ja ne saattoivat ehkä olla heidän. He ovat saattaneet haudata vanhat hammasproteesinsa takapihalleen. Muuta selitystä en keksi, koska tiedän varmaksi, että ne eivät ole meidän, Magalhães kertoo hauskasta tapauksesta.

Kurkista videolta, onko koirien päiväkodissa yhtä hulvaton meno.

1:55

Lähde: TheDodo 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.