Becky maksoi yli tonnin saadakseen hymykuopat – kasvoivat umpeen parissa kuukaudessa

Nainen tuhlasi tonnin feikkeihin hymykuoppiin – kasvoivat umpeen parissa kuukaudessa 0:28
Katso videolta, miltä hymykuopat näyttivät.

Nainen leikkautti itselleen hymykuopat, jotka kasvoivat umpeen parissa kuukaudessa.

Bostonista kotoisin oleva Becky Tang, 29, on unelmoinut hymykuopista jo vuosien ajan. Lopulta hän päätti hankkia sellaiset kauneuskirurgisella operaatiolla, joka maksoi noin 1500 dollaria eli noin 1350 euroa. Beckystä uutisoi muun muassa New York Post.

– Olen jo pikkutytöstä asti pitänyt siitä, miltä hymykuopat näyttävät, Becky kertoo.

17-vuotiaana Becky jopa lävisti poskensa, koska oli kuullut, että lävistys muistuttaisi umpeenkasvaessaan hymykuoppaa. Becky lävisti poskensa useaan otteeseen nuorempana.

– Pidin niitä yleensä muutaman kuukauden ja otin korun sitten pois, Becky kertoo.

Kuopat poskilla pysyivät vähän aikaa, mutta sulivat pois kuukausien kuluessa lävistysten parantuessa ja kasvaessa umpeen. 

Nopea operaatio

Lopulta luovuttaen Becky oli ehtinyt jo tottua ajatukseen, ettei hänellä itsellään koskaan olisi hymykuoppia kaunistamassa hänen poskiaan. Sitten ystävä kertoi hänelle, että hymykuopat voisi leikkauttaa plastiikkakirurgilla. Beckyn ystävä oli nähnyt tutun, jolle operaatio oli tehty.

–  Näin ne ja ajattelin, että lopputulos oli siisti ja söötti. Hän kertoi minulle, missä oli käynyt ne ottamassa, Becky kertoo.

Becky tutki praktiikkaa ja muita, jotka olivat käyneet samassa paikassa leikkauttamassa hymykuopat. Lopulta hän varasi ajan itselleen tammikuulle 2023.

Hänen mukaansa leikkaus kesti vain 20 minuuttia. 

– Makasin selälläni ja kumpainenkin puoli kesti noin viitisen minuuttia. Se on vain yksi tikki molempiin posken sisäpuoliin, jotka vetävät posken lihasta, Becky paljastaa. 

Heti operaation jälkeen Becky kertoo näyttäneensä hullulta kovan turvotuksen vuoksi. Hymykuopat näyttivät myös todella syviltä turpeilla poskilla. 

– Olin todella turvonnut ensimmäiset pari päivää. Operaation jälkeen mikään ei sattunut ja pystyin syömään ja puhumaan. Vain jos nauroin, tikit sattuivat, Becky kertoo. 

Hänen tarvitsi turvautua kipulääkkeisiin vain ensimmäisenä päivänä. Antibiootteja hän söi kolmen vuorokauden ajan.

Kesti vain pari kuukautta

Valitettavasti operaatio oli Beckyn kohdalla liian hyvä ollakseen totta. Parantuessaan molemmat hymykuopat sulivat pois. Toinen on näkyvissä enää vain, jos Becky hymyilee. 

Becky vakuuttaa, että hän on sujut lopputuloksen kanssa. Hänet operoinut lääkäri varoitti häntä siitä, että hymykuopat eivät välttämättä pysyisi. 

– Hän kertoi, että pienellä prosentilla potilaista hymykuopat kasvavat umpeen tai ne näkyvät vain kun ihminen hymyilee. Minä satun olemaan yksi niistä ihmisistä, hän kertoo.

Becky ei ole vielä päättänyt, mitä hän aikoo tehdä seuraavaksi. Yksi hento hymykuoppa on hänen mukaansa parempi kuin ei mitään. Uudestaan hän ei ole vielä valmis menemään operoitavaksi. 

– Lävistyksiä en ainakaan voi enää ottaa. Olen äiti ja työskentelen yritysmaailmassa, eivätkä ne ole siihen työhön soveliaita, hän pohtii. 

Beckyn lähipiiri piti häntä hulluna. Nähdessään hymykuopat moni on kuitenkin myöntänyt, että Becky näytti suloiselta niiden kanssa. 

Sosiaalinen media ei kuitenkaan ollut yhtä suopea kuin Beckyn lähimmäiset. 

Becky nimittäin julkaisi videon operaatiostaan TikTokissa ja monet ovat kyseenalaistaneet ja kritisoineet erikoislaatuista hymykuoppaleikkausta. 

– Jos sinulle ei ole muuta paikkaa, mihin tuhlata rahojasi, niin otan kyllä lahjoituksia vastaan, kirjoitti eräs videon nähnyt.

– Voisinpa minäkin tuhlata rahaa tällaiseen, kommentoi toinen.

En tiennyt, että tämä on joku juttu! Olen niin epävarma omista hymykuopistani, kommentoi kolmas.

Beckyn videoita on katsottu useita miljoonia kertoja.

Lähteet: New York Post, Kennedy News/Reuters ja @princessyingg/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat