Mainos

BBC: Turisti joukkoraiskattiin Brasiliassa

Naisturisti joukkoraiskattiin ja tämän poikaystävä pahoinpideltiin bussissa Rio de Janeirossa Brasiliassa, kertoo uutiskanava BBC.

Kaksi miestä hyökkäsi minibussiin, johon nainen ja mies olivat nousseet Copacabanan kaupunginosassa. Miehet käskivät muita matkustajia poistumaan bussista ja ajoivat kaupungin laitamille, jossa kyytiin nousi vielä kolmas mies.

BBC:n mukaan miehet raiskasivat naisen monta kertaa, kun minibussi ylitti pitkää Guanabaran lahden siltaa. Naisen poikaystävän he sitoivat kiinni käsiraudoilla ja hakkasivat pahoin.

Lisäksi miehet pakottivat pariskunnan nostamaan käteistä ja käyttämään luottokorttejaan ostoksiin. Sen jälkeen pariskunta jätettiin läheiseen Itaborain kaupunkiin.

Poliisi on pidättänyt kaksi miestä ja etsii kolmatta. Julkisuuteen ei ole kerrottu, keitä uhrit ovat tai mistä maasta he ovat kotoisin.

Ryöstöt ja varkaudet ovat tavallisia Rio de Janeirossa ja muissa Brasilian isoissa kaupungeissa, mutta tämänkertaisen tapauksen väkivalta ja häikäilemättömyys on järkyttänyt paikallista mediaa, BBC kertoo.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.