BB-talosta häädetty Toni Nieminen koppasi rakkaansa kainaloonsa ja julkaisi muikean kuvan: "Olikin jo valtava ikävä"

4:38
Toni Nieminen avoimena uudesta elämäntilanteestaan – pohtii nyt, mistä jatkuvat parisuhdeongelmat johtuvat

Big Brother -talosta torstai-iltana häädetty Toni Nieminen pääsi kotiin rakkaansa luokse.

Entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen häädettiin torstai-iltana Big Brother -talosta. Nieminen ei tuoreen Instagram-julkaisunsa perusteella jäänyt harmittelemaan sitä, että taival BB:n julkkiskaudella jäi alle viikon mittaiseksi.

Nieminen nimittäin julkaisi heti perjantaina kuvan, jossa oli kopannut naisystävänsä kainaloonsa. Pariskunta hymyilee kuvassa aurinkoisesti.

– Potkut tuli ja paluu normiarkeen on alkanut. Kiitokset kaikille kannustavista viesteistä ja mukana elämisestä! Oli hieno reissu mahtavien tyyppien kanssa ja mitään ei jäänyt hampaankoloon, Nieminen kirjoitti.

– Kotonakin otettiin avosylin vastaan ja tätä tyyppiä olikin jo valtava ikävä. Meillä siis kaikki hyvin! hän iloitsi.

Mäkihyppyuran päätyttyä aiemmin muun muassa kiinteistövälittäjänä työskennellyt Nieminen kertoi maaliskuun lopulla MTV Uutisille saaneensa töitä ystävänsä Sami Uotilan Vihti Ski Centeristä.

– Kävin hiihdonopettajan kurssin Peuramaalla, ja minusta tuli hiihdonopettaja. Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni, ja olen aina viihtynyt sukset jalassa, naureskeli kaksi olympiakultaa ja yhden olympiapronssin ottanut Nieminen.

Nieminen erosi vaimostaan Heidi Niemisestä vuonna 2020. Tämän jälkeen hän seurusteli vähän aikaa oululaisen Anskun kanssa.

Nykyisestä parisuhteestaan mies on ollut julkisuudessa varsin vaitonainen, vaikka onkin julkaissut Instagramissa yhteiskuvia naisystävänsä kanssa.

– Rakkausrintamalla on kaikki hyvin. Aikuisia tässä ollaan ja suhteemme on vakavalla pohjalla, kyllä me ihan tosissaan seurustelemme, Nieminen tyytyi toteamaan MTV:n haastattelussa parisuhdetilanteestaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja