Toni Niemisen parisuhde on jo vakavalla pohjalla – myös työrintamalla menee hyvin: "Minusta tuli hiihdonopettaja"

4:08
Toni Nieminen muistelee olympiamitalaitaan.

Toni Nieminen työskentelee kiinteistönvälittäjä sekä myös Vihti Ski Centerissä.

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen työskentelee nykyään kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla. Töitä on Niemisellä riittänyt, vaikka koronakriisin vuoksi yleisiä asuntonäyttöjä nykyään ei juuri ole. Nieminen kertoo, että ihmiset katselevat asuntoja netistä ja sopivat yksityisnäyttöjä.

– Yleisnäytöt ovat seis kokonaan. Olen viihtynyt työssäni hyvin, koska saan olla tekemisissä ihmisten kanssa, Nieminen kertoo.

Niemisellä on myös toinen työ ystävänsä Sami Uotilan Vihti Ski Centerissä. Nieminen kertoo, että hän pyörittää siellä viikonloppuisin Panorama-ravintolaa, välillä on lumettamassa. Nieminen luonnehtii itseään yleismieheksi.

Tänä vuonna hän laajensi osaamistaan.

– Kävin hiihdonopettajan kurssin Peuramaalla, ja minusta tuli hiihdonopettaja. Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni, ja olen aina viihtynyt sukset jalassa, naureskelee mäkihypyssä kaksi olympiakultaa ja yhden olympiapronssin ottanut Nieminen.

Nieminen on toiminut jo apuvalmentajana rinteessä lasten hiihtokoulussa. Tällä viikolla miehellä puolestaan oli ensimmäinen tunti, kun hän oli virallisesti opettajana kolmen muun opettajan kanssa lasten ratakoulun päätöstunnilla.

– Minusta on tosi kiva olla lasten kanssa. Heidän iloaan on mukava seurata, kun he kehittyvät tuntien aikana. Kausi alkaa olla lopussa, mutta ainakin pääsiäiseen asti rinteet ovat auki.

– Tänä vuonna ei ole enää hirveästi tunteja, mutta siirrän katseen jo tulevaan.

Niemisen päivät ovat kiireisiä. Välillä hän on tehnyt kahta työtä saman päivänä, suunnannut Vihdin työpäivän jälkeen asuntonäyttöihin. Kiireisen työelämän keskellä aikaa on myös rakkaudelle. Nieminen on seurustellut jo useamman kuukauden vaaleaverikön kanssa.

– Rakkausrintamalla on kaikki hyvin. Aikuisia tässä ollaan ja suhteemme on vakavalla pohjalla, kyllä me ihan tosissaan seurustelemme, Nieminen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja