Historiaa! PSG rynnisti Mestarien liigan finaaliin – Neymarin taidonnäyte loksautti leuat

PSG jyräsi RB Leipzigin lukemin 3–0 ja eteni ensimmäistä kertaa historiassaan jalkapallon miesten Mestarien liigan loppuotteluun. Ángel Di María teki Lissabonissa pelatussa taistossa tuhojaan syöttämällä kaksi osumaa ja viimeistelemällä itse yhden.

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ratkaisu
C Morella tällä viikolla:

Mestarien liigan välierät:
Lyon–Bayern München keskiviikkona klo 21.55 C More Sport 1:llä

Eurooppa-liigan loppuottelu:
Sevilla–Inter perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös Sub-kanavalla.

Mestarien liigan loppuottelu:
sunnuntaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös MTV3-kanavalla.

Studiolähetys alkaa Mestarien liigan otteluissa klo 21.00, Eurooppa-liigan finaalissa kello 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

PSG hallitsi pelitapahtumia selvästi ja paineli jo avausjaksolla kahden maalin karkumatkalle. Ensin Ángel Di Marían antaman sivuvapaapotkun puski sisään Marquinhos, ja puoliajan lopussa nähtiin ottelun todellinen helmi.

PSG:n Leandro Paredes käytti Leipzig-maalivahti Péter Gulácsin harhasyötön hyväkseen ja keskitti pallon takaisin maalille. Neymar jatkoi pelivälineen ilmasta leuat loksauttavasti Di Maríalle, joka jatkoi sen rysään.

Toisella jaksolla Leipzigin Nordi Mukiele kaatui kulmalipun lähellä, ja Di María pääsi ryöväämään pallon. Seurasi keskitys luukulle, ja Juan Bernat puski pariisilaisten kolmannen kaapin.

Mukiele jäi valittamaan kaatumisestaan tuomarille, mutta turhaan: tilanteessa ei havaittu rikettä.

PSG:llä oli maaliensakin lisäksi tilanteita yllin kyllin. Neymar muun muassa osui kahdesti tolppaan avausjakson aikana.

Miesten Mestarien liigan loppuottelupaikka olisi ollut kummallekin joukkueelle seurahistorian ensimmäinen; nyt sen nappasi vastaansanomattomasti PSG. Pariisilaisseura kohtaa sunnuntain finaalissa voittajan huomisesta Lyonin ja Bayern Münchenin välisestä ottelusta.