Bam Margera tuomittiin ehdolliseen vankeuteen – joutuu myös satunnaisiin huumetesteihin

Entinen Jackass-tähti Bam Margera on tuomittu kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen häiriökäyttäytymisestä. Hänelle tehdään myös satunnaisia huumetestejä. 

Entinen Jackass-tähti Bam Margera, 44, tunnusti keskiviikkona 26. kesäkuuta syyllistyneensä kahteen häiriökäyttäytymiseen, ja hänet on tuomittu kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Asiasta kertoivat muun muassa Associated Press,  New York Daily News ja ABC 6.

Margeraa syytettiin veljensä Jessin pahoinpitelystä ja muiden perheenjäsenten uhkailusta kahden viikon vierailun aikana heidän kotonaan heinäkuussa 2023 Chester Countyssa, Pennsylvaniassa.

Kuuden kuukauden ehdollisen vankeuden ohella Margera joutuu satunnaisiin huumetesteihin, ja jos hänen testinsä on positiivinen, hänet voidaan tuomita vankilaan.

Margera ja hänen veljensä olivat viime vuonna oikeuden istunnossa, jossa Margera kertoi tuomarille käyvänsä huume- ja alkoholihoidossa. Samassa oikeudenkäynnissä Jess sanoi, että hänen veljensä on ”hyvä kaveri, kun hän ei ole sekaisin". Hän sanoi Margeran osoittaneen ongelmallista käytöstä viimeisen 20 vuoden ajan ja lisäsi, että Margera oli hereillä päiviä, kun hän oli Pennsylvanian kodissa. Välikohtauksen vuoksi Jess sai tärykalvon repeämän.

Muutama päivä riidan jälkeen Margera oli pakosalla poliisia ennen kuin hän antautui.

Hän on aiemmin kamppaillut mielenterveyden ja päihteiden väärinkäytön kanssa, mutta 1. elokuuta hänellä tulee kuluneeksi vuosi raittiutta.

Margeralla on vuonna 2017 syntynyt poika Phoenix entisen puolisonsa Nikki Boydin kanssa. Nykyisin hän on naimisissa Dannii Marien kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat