Bam Margera joutui sairaalaan ja hengityskoneeseen

7:35
Bam Margera ja Andy McCoy paljastivat aikoinaan jättiprojektinsa.

Jackass-tähti Bam Margera on tällä hetkellä teho-osastolla San Diegossa.

TMZ-sivuston tietojen mukaan Jackass-tähti ja ammattilaisrullalautailija Bam Margera on joutunut aiemmin tällä viikolla sairaalaan erittäin vakavan keuhkokuumeen takia. Tilannetta pahentaa hänen koronatartuntansa.

Margera on teho-osastolla San Diegossa, Yhdysvalloissa. Sairaalaan jouduttuaaan hänelle tehtiin koronatesti, joka oli positiivinen. Näin ollen lääkärit päättivät laittaa hänet hengityskoneeseen. Margeran tila on kuitenkin vakaa.

Margera on ollut tänä vuonna myös oikeuden määrämässä vieroitushoidossa. Hän ei kuitenkaan ole suorittanut vieroitustaan loppuun, vaan karkasi sieltä kaksi kertaa.

Hänet on nähty aiemmin tänä vuonna juhlimassa muun muassa syyskuussa Atlantassa ja lokakuussa Las Vegasissa. Monet Margeran läheiset ovat olleet hänestä huolissaan.

Heinäkuussa Margera oli keskellä huoltajuuskiistaa, kun hänen ex-vaimonsa Nikki Boyd otti avioeron ja laittoi vireille hakemuksen, jossa hän vaatii pariskunnan Phoenix-pojan,4, täyttä huoltajuutta ja Margeralle valvottuja tapaamisia. Margera palkkasi tuolloin asianajajan.

Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja