Bam Margera keskellä huoltajuuskiistaa

Bam Margera ja Andy McCoy paljastavat jättiprojektinsa 7:35
Bam Margera ja Andy McCoy paljastavat jättiprojektinsa.

Jackass-tähti on keskellä huoltajuuskiistaa. 

Jackass- tähti Bam Margera, 42, on palkannut asianajajan käsittelemään huoltajuusongelmia. 

Margeran ex-vaimo Nikki Boyd otti avioeron ja laittoi vireille hakemuksen, jossa hän vaatii pariskunnan Phoenix-pojan täyttä huoltajuutta ja Margeralle valvottuja tapaamisia. Margera palkkasi vastavetona perheoikeuteen perehtyneen asianajajan, uutisoi CinemaBlend.

Margera vaatii välittömästi tapaamisia ja yhteydenpitoa lapsensa kanssa, vaikka hänen kuntoutuksensa on Floridassa ja hänen poikansa asuu Kaliforniassa 4400 kilometrin päässä.

Margera on ollut runsaasti otsikoissa viimeisen kahden vuoden aikana. Hän on karannut tuomioistuimen määräämästä vieroitushoidosta pariin otteeseen, ja tähti on palautettu klinikalle takaisin. Huhujen mukaan viimeisimmät karkaamiset liittyivät tähden perheongelmiin. 

Aiemmin Margera riitautui Jackass-ohjaaja Jeff Tremainen kanssa. Margera tippui pois Jackass Forever -elokuvan kuvauksista päihdeongelman vuoksi ja hänet leikattiin melkein kokonaan pois elokuvan lopullisesta versiosta. Tremaine haki tähdelle lopulta lähestymiskieltoa, koska Margera esitti ohjaajalle omituisia uhkauksia tultuaan poissuljetuksi elokuvasta.  

Lähde: CinemaBlend

Lue myös:

    Uusimmat