Mainos

Baari myi olutta ja shotteja 20 pennillä - tässä tulos

Britanniassa, Warringtonissa baarin järjestämä tempaus on raivostuttanut alkoholiongelmaisia auttavat järjestöt.

Show Bar -niminen anniskeluravintola järjesti eilen bileet, joissa olut irtosi 20 pennillä ja shotit 10 pennillä. Ilta oli erityisesti uusille opiskelijoille suunnattu. Baari sanoi haluavansa toivottaa tempauksellaan uudet oppilaat tervetulleiksi kaupunkiin.

Pubi pyysi asiakkailtaan 5 punnan sisäänpääsymaksua, mutta sen jälkeen juomat olivat ennätyshalpoja.

Alkoholistien kanssa työskentelevät olivat jo etukäteen tuominneet tilaisuuden täysin vastuuttomaksi. Yökerhon omistaja taas oli puolustautunut sanomalla, että ravintola ei pakota ketään ryyppäämään.

– Meidän on vastattava kilpailuun. Kaupungissa on baareja, jotka myyvät drinkkejä yhdellä pennillä, baarin johtaja Derek Load sanoi sanomalehti Daily Mailin haastattelussa.

Kuvareportaasi Warringtonin kaupungin kaduilta juhlinnan jälkeen kuitenkin osoittaa, että halvat juomat maistuivat nuorille paremmin kuin hyvin. Kuvareportaasi Daily Mailin sivuilla esittelee lähes sammumispisteessä olevia nuoria makaamassa kadulla - osa puolipukeisina.

Vaikka poliisi ei ole raportoinut eiliseltä yhtään pidätystä tai häiriötä, julkaisi se illan tapahtumista oman tiedotteen.

Tiedotteen mukaan alueen poliisi on sitoutunut vähentämään humalasta johtuvia rikoksia ja tulee toimimaan yhteistyössä eri viranomaisten kanssa, jotta kaupunkiin saadaan luoduksi säännöt alkoholin ale-myynnille.

Brittiläiset juomatavat nousivat otsikoihin vastikään, kun puolalainen valokuvaaja Maciej Dakowicz julkaisi valokuvateoksensa, johon hän oli kuvannut yöelämää Cardiffin kaupungissa. Juttu ja hätkähdyttävä kuvagalleria löytyy Daily Mailin sivuilta.

Lähde: Daily Mail

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.