Vaihtopelaaja sai MM-turnauksesta melkoisen matkamuiston: näin hän onnistui vaihtamaan pelipaidan Lionel Messin kanssa – "Niin siinä sitten kävi"

Siellä lepää – Lionel Messi tekee historiallisen maalin Australian verkkoon 1:30
Siellä lepää! Lionel Messi tekee Australiaa vastaan MM-turnauksen kolmannen maalinsa

Keskikenttäpelaaja Cameron Devlin ei saanut Australian riveissä lainkaan peliaikaa jalkapallon MM-turnauksessa, mutta tarttui hänellekin sentään jotain kotiinviemisiksi; nimittäin Lionel Messin käyttämä Argentiinan pelipaita.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Skotlannin pääsarjaseura Heartsia edustava Devlin, 24, debytoi maajoukkueessa syyskuussa Uutta-Seelantia vastaan pelatussa maaottelussa, jossa hänet vaihdettiin kentälle viimeiseksi puoleksi tunniksi.

Qatarissa Devlin seurasi Australian kaikki neljä ottelua vaihtopenkiltä. Lauantain neljännesvälierässä Argentiinaa vastaan hän asteli kentälle heti päätösvihellyksen jälkeen.

– Menin kentälle, ja lohdutin ensin kaikkia pelaajiamme, Devlin kertaa.

Australia hävisi 1–2, ja joukkueella oli loppuhetkillä useampikin paikka tasoitusmaalin tekemiseen. Omien joukkuetovereidensa lohduttamisen jälkeen Devlin kätteli myös Argentiinan pelaajat, mukaan lukien Messin.

Ottelu oli Messin uran tuhannes. Hän teki ottelussa turnauksen kolmannen maalinsa ja nosti kaikkien MM-kisojen maalisaldonsa yhdeksään – yhden päähän Gabriel Batistutan nimissä olevasta Argentiinan ennätyksestä.

– Koska kukaan ei ollut sanonut mitään, päätin vain koettaa onneani. Hän sanoi, että "nähdään sisällä", ja niin siinä sitten kävi, Devlin taustoitti ikimuistoista paitavaihtoa.

Sosiaalisessa mediassa kiertää video, jossa Australian pelaajat ottavat ottelun jälkeen yhteiskuvia Messin kanssa ja Devlin tyhjää sitten pajatson pelipaitoja vaihtamalla.

Juttu jatkuu videoupotuksen jälkeen.

– Olisin halunnut, että joku muu pelaajistamme käyttäisi tilaisuuden hyväkseen, mutta kukaan ei tehnyt mitään, joten ajattelin, että miksipä ei.

– En tiedä, päätyykö minun paitani hänen seinälleen vai onko se yhä heidän pukuhuoneensa lattialla, mutta en piittaa. Kyse on siitä, että sain hänen paitansa. Olin yllättynyt, että hän ylipäätään otti minun paitani. Hän ei varmasti tiennyt, kuka olen, mutta hän oli mukava ja nöyrä kaveri osoittaessaan sillä tavalla kunnioitusta.

Devlin kertoi aikovansa säilyttävää Messin paitaa kotonaan ja velvoittaneensa isänsä pitämään huolta paidasta.

– Hän ei varmaankaan anna minun edes koskea siihen enää.

Lue myös:

    Uusimmat