Lionel Messi täräytti taas upean vapaapotkun – maalivahdilta paljonpuhuva reaktio

Jalkapallon Pohjois-Amerikan MLS-sarjassa ja cup-kilpailuissa viime aikoina ihastuttanut Lionel Messi säväytti jälleen perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa, mutta tällä kertaa Argentiinan maajoukkueessa.

Messi, 36, ratkaisi kierteisellä vapaapotkulla 1–0-voiton Ecuadorista Etelä-Amerikan MM-karsintojen avausottelussa. Maalivahti Hernan Galindez reagoi laukaukseen seuraamalla sitä vain voimattomana paikaltaan, kun pallo leijaili muurin yli sisään.

Ottelun jälkeen Galindez vaihtoi myös pelipaitansa Messin kanssa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Ecuador osoitti, että heillä on erittäin hyviä pelaajia, jotka ovat fyysisesti todella vahvoja, Messi suitsutti.

– Tiedämme, että meidän täytyy antaa jokaisessa ottelussa 100 prosenttia. Osoitimme, ettei joukkue ole mukavoitunut kaiken saavuttamamme jälkeen.

Messi johdatti joulukuussa Argentiinan sen historian kolmanteen maailmanmestaruuteen. Messille MM-kilpailut olivat uran viidennet, mutta kauan himoittu maailmanmestaruuskaan ei ole tyydyttänyt hänen menestysnälkäänsä maajoukkueessa.

Kaikkien aikojen parhaisiin pelaajiin lukeutuva Messi osoitti jälleen arvonsa maajoukkueelle MM-karsintaottelussa ja teki voittomaalin Ecuadorin verkkoon 78. peliminuutilla. Hän ei ole vahvistanut vielä, jatkuuko maajoukkueura vuoden 2026 MM-kilpailuihin saakka.

Messi painotti MM-juhlahumun olevan ohi ja maajoukkueen keskittyvän ajankohtaisiin otteluihin.

– Meidän pitää olla tietoisia siitä, että olemme saaneet nauttia paljon kaikesta, mutta se on nyt ohi. Meidän täytyy katsoa eteenpäin, seitsemän kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valittu argentiinalainen paalutti. 

Lue myös:

    Uusimmat