Jari Litmanen kiemurteli vaikean väitteen edessä – Antti Niemi latasi vieressä lisää löylyä: "Mä haluan nyt puristaa sen"

3:31
MTV:n MM-studion Kolme väitettä – näin puristetaan Jari Litmaselta vastaus vaikeaan kysymykseen

Jari Litmasella on perjantai-iltana edessä tiukka paikka, kun jalkapallon MM-kisojen puolivälierässä iskevät yhteen hänen pitkäaikainen kotimaansa Hollanti ja Argentiina, johon Litmasella on vahva tunneside jo pelkästään suurimman idolinsa Diego Maradonan kautta.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Puolivälieräottelun asetelma iski Litmaselle vasten kasvoja maanantai-iltana MTV:n MM-kisastudiossa. Litmanen ja Antti Niemi saivat tuttuun tapaan pureskeltavakseen kolme väitettä, joista viimeinen oli, että Lionel Messin maajoukkueura päättyy perjantaina Hollannin käsittelyssä.

Niemen näkemys väitteeseen oli selkeä, Litmasen ei niinkään. Niemi ja studiota luotsannut Ville Lepistö joutuivatkin käyttämään kaikki keinot vastauksen irti saamiseksi.

– Mä haluan nyt puristaa sen: kumman uskot voittavan tuon pelin? Niemi heitti veikeä virne kasvoillaan.

Epätoivoiselta vaikuttaneesta lähtötilanteesta huolimatta Niemi ja Lepistö onnistuivat kuin onnistuivatkin tehtävässään. Jutun pääkuvana olevalta videolta voit katsoa, kumman joukkueen kannalle Kuningas lopulta kallistui ja miksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja