Aubrey yritti häätää pesukarhua kodistaan – kaaos tallentui videolle: "Sellainen oli torstaiaamuni"

Nämä merkit kertovat, että olet todellinen jouluihminen 1:04
Nämä asiat kertovat, että olet todellinen jouluihminen!

Pesukarhu aihetti pienimuotoisen kaaoksen floridalaisnaisen asunnossa, kertoo muun muassa WPTV-sivusto.

Floridalainen Aubrey Iacobelli heräsi eräänä päivänä viime viikolla varttia yli neljä aamuyöllä siihen, että hänen koiransa murisi.

Aubrey laittoi valot päälle ja huomasi, että koira tuijotti joulukuusta ja haukkui. Hän tajusi, että asuntoon oli livahtanut jokin eläin, joka oli asettunut joulukuuseen. 

– Talossani on koiranluukku, ja koirani nukkuu aina ihan sen edessä. 

Yritti hätyytellä tunkeilijaa

Aubrey kuvasi koko episodin videolle. Hän luuli ensin, että oksien sekaan piiloutunut tunkeilija oli kissa.

Ensin Aubrey yritti hätyyttää eläintä pois kuusesta paistinpannulla, sen jälkeen suihkuttamalla sitä etikalla ja sen jälkeen hän yritti koetti hätistellä sitä joulukoristehahmolla.

– En halunnut satuttaa sitä. Halusin sen vain ulos talostani, hän kertoo WPTV-kanavan haastattelussa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pesukarhu pakeni kattokruunuun ja joulukuusi kaatui

Sitten hänelle valkeni, että tunkeilija olikin pesukarhu. Kun otus tuli enemmän näkyviin, koira hyppäsi sitä kohti ja kuusi kaatui.

Pesukarhu kiipesi katossa riippuvaan kynttelikköön. Tämän jälkeen videolla näkyy, miten Aubrey yritti hätistää pesukarhua pois harjalla. Pesukarhu keikkui kattokruunussa Aubreyn arvion mukaan noin puoli tuntia.

Pesukarhu palasi takaisin luontoon

Myöhemmin samana päivänä Aubrey kuvasi vielä lyhyen videoklipin, jossa hän kertoi, että pesukarhu oli löytänyt tiensä ulos asunnosta. Tunnin kestäneen kaaoksen jälkeen se oli paennut samaa tietä kuin oli tullutkin eli koiranluukun kautta. 

– Ja sellainen oli torstaiaamuni, hän totesi.

Aubrey lisäsi vielä, että eläinlääkärin mielestä koko tilanne oli ollut hulvaton. Jälkikäteen asiaa ajatellessaan Aubrey alkoi olla itsekin samaa mieltä.

Aubrey kertoi myöhemmin WPTV-kanavan haastattelussa, että jos joku sattuu joutumaan samanlaiseen tilanteeseen, on parempi vain soittaa paikalle ammattilaiset eikä toimia kuten hän.

Video keräsi monenlaisia kommentteja

Aubrey julkaisi myöhemmin Facebookissa ja klippi on saanut osakseen runsaasti huomiota. Osa kommentoijista on kiitellyt videota huumoripläjäykseksi.

– Voi luoja, nauroin niin paljon! kirjoitti eräs.

– Rakastan tätä! kommentoi toinen.

Toiset ovat paheksuneet tapaa, jolla Aubrey kohteli pesukarhua.

– Pesukarhut eivät ole ilkeitä, sinä vain pelästytit eläinparan! eräs henkilö totesi.

– Pesukarhu oli pelosta suunniltaan ja tämä nainen heitti bensaa liekkeihin uhkailemalla sitä ja lyömällä sitä harjalla. Miksi hän ei vain jättänyt huoneen ovea auki, lukinnut koiraa toiseen paikkaan ja jättänyt jonkin verran koiranruokaa lattialle niin, että eläin olisi tajunnut mennä ovelle? Luuliko hän todella, että tuo eläinraukka halusi olla hänen asunnossaan? Joidenkin ihmisten päätä ei järki paljon pakota, kommentoi toinen tuohtunut Facebookin käyttäjä.

Lähde: Fox NewsWPTV

Lue myös:

    Uusimmat