Hylje sai kalakakun 31-vuotisjuhliensa kunniaksi – tyytyväinen ilme kertoo, että yllätys oli mieluinen

Yulelogs-niminen halli sai 31-vuotispäivänsä kunniaksi kakun. Kuva kertoo, miten iloiseksi yllätys sen teki!

Jokainen ansaitsee syntymäpäivänään erityiskohtelua. Englantilainen eläinjärjestö päättikin antaa eräälle hoidokilleen ihanan juhlayllätyksen, kertoo Bored Panda.

Hylkeiden ja muiden eläinten suojeluun erikoistunut Cornish Seal Sanctuary piti 31-vuotisjuhlat Yulelogs-nimiselle hallille syyskuussa. Ilmeistä päätellen juhlinta oli myös eläimen mieleen. Juhlan kunniaksi Yulelogs sai ison jääkakun, joka oli täytetty kalalla.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hylje pelastettiin jo vuonna 1989

Toinen järjestö pelasti harmaahylje Yulelogsin jo vuonna 1989 Englannissa. Tuolloin se oli vielä pieni pentu, ja pääsikin sen pelastaneen eläinpuiston sulkeutuessa palaamaan luontoon.

– Kuitenkaan se ei niin pitkän vankeusajan jälkeen osannut hankkia ruokaa itselleen ja oli liian tottunut ihmisiin, Yulelogsin kotina nyt toimiva hyljepuisto toteaa Facebookissa.

Yulelogs-parka ahdisteli ihmisiä rannalla

Yulelogs ehtikin olla vapaana vain kolmisen kuukautta; sitten se piti pelastaa uudelleen.

– Elämiä pelastava hyväntekeväisyysjärjestö pelasti Yulelogsin sen jälkeen, kun järjestö oli saanut soittoja huolestuneilta kansalaisilta, jotka kertoivat, että hylje jahtaa rannalla ihmisiä, joilla on ämpäri. Se uskoi, että niissä on kalaa, hyljepuisto kertoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Yulelogs todellakin rakasti synttärikakkuaan"

Yulelogs olikin vakavasti alipainoinen ja saapui hyljepuiston hoiviin. Nyt se on jo 31-vuotias, energinen ja innokas.

– Yulelogs todellakin rakasti synttärikakkuaan, puiston markkinoinnista vastaava Georgina Shannon kertoi eläinsivusto The Dodon haastattelussa.

– Kakku on mahtava aktiviteetti sille, koska vaatii hieman ajatustyötä keksiä, miten kalat saa ulos kakusta.

Lue myös:

    Uusimmat