Mainos

Asiat, jotka jokaiselta mieheltä pitäisi löytyä yöpöydän laatikosta

Mikseivät miehet pidä huolta siitä, että yöpöydän laatikosta löytyisi kaikki tarvittava?

Jokaisella naisella on sellainen. Nimittäin yöpöydän laatikko täynnä kaikkea tarpeellista. Ja kyllähän jokaisella miehelläkin tulisi olla tarvikkeita helliä hetkiä varten, vaikka näin harvemmin on.

Men's Health -sivusto listasi tarpeelliset asiat, jotka etenkin sinkkumiehiltä tulisi löytyä kotoaan.

Erilaisia kondomeja

Miehet satsaavat enemmän partateriinsä kuin kondomeihin. Toki haluat kondomin, joka ehkäisee raskauksia ja sukupuolitauteja, mutta se on kuin valitsisi partaterän, jossa lukee: "Ajaa todistetusti karvoja."

Täydellinen kondomi voi olla sellainen, jota et ole vielä kokeillut. Men's Health -sivuston haastattelema The Pleasure Chest -seksivälinekauppojen markkinointijohtaja, Robin Jennings, kehottaakin ostamaan useita erilaisia kumeja: erilaisia koostumukseltaan, maultaan ja paksuudeltaan.

On myös tärkeää, että laatikosta löytyy niin lateksisia kuin lateksittomia kondomeja, sillä jotkut naiset voivat olla allergisia lateksille ja toisilla voi ilmetä lateksiherkkyyttä.

Minttupastilleja

Minttupastilleja tarvitaan kahdesta syystä. Ensinnäkin ne tietysti raikastavat hengityksen, mikä on erityisen tärkeää aamuseksiä ajatellen.

Toisekseen, jos nainen laittaa pastillin suuhunsa ennen kuin antaa sinulle suuseksiä, on kokemus aivan omaa luokkaansa.

Liukuvoide

On todennäköistä, että naisella on liukuvoide yöpöydän laatikossaan, mutta on kovin epätodennäköistä, että hän kantaisi sitä käsilaukussaan.

Siksi sinunkin täytyy olla varautunut hetkiin, jolloin tarvitaan ylimääräistä liukastinta. Liukuvoiteen käyttöä ei kannata häpeillä. 

– Jos sitä tarvitaan, laita sitä vain samalla, kun nappaat kondominkin, sanoo Nick Savoy, miehille suunnatun treffikonsulttiyrityksen toimitusjohtaja.

Puhdistuspyyhkeitä ja pieni pyyhe

Seksipuuhien jälkeen on mukava kierähtää sylikkäin ja käydä nukkumaan. Siispä kumppanisi ei pitäisi joutua juoksemaan kylpyhuoneeseen pesupuuhiin sillä välin, kun itse alat kuorsaamaan. Kun yöpöydän laatikostasi löytyy puhdistuspyyhkeitä puhdistusta ja pieni pyyhe kuivaamista varten, teet taatusti vaikutuksen.

Lisäksi yöpöydän laatikosta olisi hyvä löytyä sopivia välineitä villimpiä hetkiä varten. Katso videolta, mitä!

Entä miten dildot valmistuvat? Katso video:

2:51

Lähde: Men's Health

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.