Seksikolumni: Liukuvoide – ystävä vai salakavala laiskuuttaja?

Onko se nyt niin väärin, jos käyttää liukuvoidetta?

Amerikkalainen urhelijanainen kohahdutti tällä viikolla liukkarikommenteillaan, hänen mielestään liukuvoidetta käyttävät vain laiskat.

Ymmärrän pointin. Olisihan se kiva, että olisi aikaa makoilla sängyssä jalat levällään ja huokailla menemään, kun mies puurtaa. Olen kuitenkin realisti (eli vanha) ja kiireinen perheenäiti. En minä ehdi miettiä tuollaista ja ottaa stressiä (siitäkin), käyttääkö liukuvoidetta vai ei.

Totuus vaan on se, ettei kaikilla ole aikaa toteuttaa joka kerta lämmittelyä pitkän kaavan mukaan. Kun on herätty aikaisin aamulla, puurrettu töissä ja kotona koko päivä, ei siinä enää jaksa lasten mentyä nukkumaan käyttää koko iltaa nesteen heruttamiseen. Ja kaikki eivät vain kiihotu sillä samalla siunaaman sekunnilla, kun peli alkaa. Totta kai liukkari laiskistaa. Jos näkisi vaivaa enemmän ja keskittyisi hetkeen, ei liukuvoidetta tarvitsisi. 

Tarkoitus ei kai ole kilpailla siitä, miten työ suoritetaan. Pietarin porteilla ei katsota seksiansioluettelosta, onko käyttänyt liukuvoidetta vai ei. Tärkeintä on kuitenkin se, että ylipäätänsä haluaa puolisoaan ja harrastaa seksiä tämän kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja