Anu Sinisalo törmäyskurssilla tanssiopen kanssa: Välillä pitää ottaa aikalisä

Tähtipari Anu Sinisalo ja Jani Rasimus ovat käyneet tiukkoja keskusteluja tanssitreenien tuoksinnassa.

Tähtitanssit ovat Jani Rasimukselle tuttua puuhaa. Rasimus on luotsannut tähtiä tanssien saloihin jo vuodesta 2008 saakka. Viime kaudella Jani nappasi ensimmäisen tähtitanssien voittonsa parinsa Raakel Lignellin kanssa.

Vankasta kokemuksesta huolimatta tuskastuminen on tuttua Janillekin.

– Tuskastun välillä, mutta sehän on vain inhimillistä. Turhaudun silloin, kun oppilaan taso romahtaa tiedostamatta jonnekin aloituspisteelle. Sitä tapahtuu Anullekin vähän väliä, ja se on opettajalle turhauttavaa, Rasimus myöntää.

Jani ja tanssitähti Anu Sinisalo ovatkin joutuneet opettelemaan kommunikointitavan, josta kumpikaan ei loukkaannu. Etenkin, kun Janin tiukka tyyli ei oikein pure Anun herkkyyteen.

– Pyrin kannustavuuteen, mutta olen vaativa. Ammennan siitä, miten pienestä pojasta lähtien minulle on opetettu. Silloin oli tosi tiukkaa välillä ja pikku-Jani meni välillä nurkkaan itkemään, että ei tästä tule ikinä mitään.

– Koen, että on turha huijata, jos liike ei ole hyvä. Kehun vain aiheesta, Jani kertoo metodeistaan.

– Minä taas reagoin huonosti tiukkuuteen. Jämähdän kuin aasi, sillä tiukkuudella mua ei saa mihinkään. Olen elänyt tiukkuuden kanssa ihan tarpeeksi Teatterikorkeakoulussa ja se saa minut lukkoon. Menen kuin etana kotiloon, Anu pohtii.

Toisinaan tähtipari joutuu ottamaan treeneissään aikalisän ja keskustelemaan asiat halki.

– Näitä sydänkäyräpiikkejä tulee varmasti jokaiselle parille. Välillä pitää ottaa aikalisä, hengitellä ja puhua. Jokaisella on oma tapansa purkaa näitä tilanteita. On ehdottoman tärkeää löytää sellainen tapa tehdä töitä, että kummallakin on hyvä olla, Anu hymyilee.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat