Anu Harkki remontoi perheelleen uuden kodin pikavauhtia

Perheen uusi koti on ennen sotia rakennettu maalaistalo, jossa kaikki on melkein alkuperäiskunnossa.

Anu Harkin ja perheen uusi koti on vuonna 1937 rakennettu maalaistalo, jonka pihapiiristä löytyy myös navetta, aitta ja sauna. Vaikka uusi koti onkin varsinainen rakennusurakka, se ei entisöimistä rakastavaa Harkkia haittaa.

– Hyvillä fiiliksillä olen, koska etsimme uutta kotia melkein vuoden ajan, toimittaja-juontaja sanoo.

Uudessa kodissa on aloitettu jo tehokas remontti, jonka edistystä voi seurata Harkin yrityksen Kotolivingin verkkosivuilla. Puutalossa onkin savottaa, sillä siellä ei ole tehty isoja remontteja 1980-luvun kylpyhuoneremonttia lukuun ottamatta.

– Ollaan nyt tehokkaasti aloitettu remontoimaan, jotta saamme talon siihen kuntoon että voimme muuttaa sinne vappuna. Siihen mennessä pitää muuttaa, sillä vanha kotimme saa silloin uudet asukkaat.

Anu Harkki on tullut tunnetuksi sisustusohjelmistaan. Vanhaa tavaraa rakastava juontaja-toimittaja on nähty Subilla nähdyssä Ratula-ohjelmassa sekä MTV3-kanavalla ja Novalla pyörineessä Kodossa. Käsistään taitava Harkki antaa vanhoille tavaroille uuden elämän ja tekee niistä uusia, persoonallisia käyttötavaroita.

Uudessa kodissa Harkki pääsee taas toteuttamaan pitkään muhineita sisustus- ja rakennusideoitaan. Talon remonttiurakka aloitettiin sunnuntaina 18. maaliskuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja