Mainos

Ansa Kynttilä jakaa tiukan mielipiteensä Suomen tulevaisuudesta: "Teistä ei välttämättä tule yhtään mitään"

2:13

Ansa Kynttilä kertoi vahvan mielipiteensä Suomen tulevaisuudesta Porin SuomiAreenassa.

VIDEO: Ansa Kynttilä lataa mielipiteensä suomalaisten tulevaisuudesta

Näyttelijä Ernest Lawsonin luoma Putous-ohjelman sketsihahmo Ansa Kynttilä nähtiin tällä viikolla Porissa SuomiAreena-tapahtumassa. Kynttilä pääsi MTV:n toimittaja  Kalle-Ville Lahtisen haastatteluun, jossa kaksikko arvioi Suomen ja suomalaisten tulevaisuutta.

Kynttilän mukaan lähtökohtaisesti kaikki lapset ovat idiootteja ja yhteiskunnassa tarvitaan paljon hänen kaltaisiaan taitavia pedagogeja, jotta tuo piirre saataisiin poistettua. 

Lahtinen kysyi Kynttilältä, mitä tapahtuu sitten, kun tulevaisuudessa koneet tekevät kaikki työt ja tarvitaanko koulutettuja ihmisiä enää lainkaan. 

– Koulutettuja ihmisiä tarvitaan monenlaisiin asioihin. Esimerkiksi tänä aamuna kävin hakemassa noita upeita rantakelejä varten itselleni bikinivahauksen ja voin vannoa, että yksikään robotti ei tule minuun koskemaan! Kynttilä vastasi painokkaasti. 

Kynttilän mukaan opettajilla ei tulevaisuudessa ole hätää, sillä ammattikuntaa tarvitaan myös robottien kouluttamiseen. Esimerkiksi toimittajat sen sijaan ovat aivan toista maata. 

– Älä anna kenenkään koskaan väittää, että toimittaja, joka kyselee toisten keksimiä kysymyksiä, olisi jonkinlainen oikea ammatti. Niin teistä ei välttämättä tule yhtään mitään, mutta minun kaltaisistani kansankynttilöistä varmasti tulee jotain erittäin suurta ja mahtavaa, Kynttilä summaa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.