Anoppi ei antanut joululahjaa – sen sijaan pariskunta sai kyseenalaisen viestin: "Ei tuo ole joulukortti, se on lasku"

Nimetön kirje solvasi eläkeläisparin taloa"rumilukseksi"– naapureilta ihana ele 0:47
Nimetön kirje solvasi eläkeläisparin taloa "rumilukseksi" – naapureilta ihana ele!

Nimimerkkiä sageandwine käyttävä nainen kertoi ongelma-anopistaan. Moni katsoja intoutui jakamaan omia karuja anoppikokemuksiaan.

Ongelmia anopin kanssa? Tämä TikTok-käyttäjä ymmärtää!

Nimimerkkiä sageandwine käyttävä nainen jakoi videon anoppinsa lähettämästä joulukortista, jossa tämä kertoo, miksei aio antaa pojalleen ja tämän vaimolle lahjaa.

Listasi asiat, jotka on vuoden aikana maksanut

Kortissa anoppi toivottelee hyvää joulua ja listaa sitten, mitä on ostanut ja kustantanut parille vuoden aikana. Kokonaissumma kortissa on noin 697 dollaria.

– Anoppini päättää vain toistuvasti tehdä näin minulle ja aviomiehelleni, sageandwine sanoo.

"Hei, ette saa lahjaa, koska tein nämä asiat"

Nainen huomauttaa, ettei ihmisen tietenkään ole pakko antaa joululahjoja, mutta anoppi haluaa erikseen kortin kautta korostaa, miksei anna lahjaa.

– Hän antoi nämä asiat, kun menetimme työmme covidin takia, mikä oli mahtavaa, mutta hän haluaa lähettää kortin, jolla muistuttaa "hei, ette saa lahjaa, koska tein nämä asiat" sen sijaan, että hän ei vain lähettäisi korttia, tai vain toivottaisi hyvää joulua.

Anopin kortti. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Ei tuo ole joulukortti, se on lasku"

Video keräsi pian yli miljoona katsojaa.

– Ei tuo ole joulukortti, se on lasku, eräs kommentoija huomauttaa.

– Tämän vuoksi valitsin poikakaverin, jonka vanhemmat ovat kuolleet, toinen vitsailee.

Jakoi anopista lisää kauhutarinoita

Korttitarinan suosion vanavedessä nainen päätti jatkaa anoppitarinoitaan muilla videoilla: naisen mukaan anoppi esimerkiksi halusi heidän häissään kuvia "vain omasta perheestään", eli itsestään ja pojastaan. Muihin perhekuviin hän ei halunnut tulla mukaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Muillakin karuja kokemuksia anopista

Pian myös mediat tarttuivat anoppivideoon. Vaikka osa katsojista oli myös anopin puolella, moni intoutui jakamaan omia karuja anoppikokemuksiaan.

– Anoppini tarjoutui ostamaan aviomiehelleni auton ja hankkimaan hänelle uuden asunnon, jos hän vain jättäisi minut! Anoppi myös järjesti pojalleni synttärijuhlat, mutta minua ei kutsuttu, yksi kommentoija kertoo.

– Anoppini veti aviomieheni sivuun ja sanoi, että hänen pitäisi panna ostamamme talo puoliksi anopin ja puoliksi mieheni nimiin, jotta minä en saa mitään, kun sitten eroamme, toinen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat